Бебешките колички с марка Cosatto - един добър избор за родителите и бебето

бебешка количка

Cosatto e британска марка детски колички, която се отличава с изключителен дизайн и философия, насочена най-вече към удобството на бебетата и техните родители. С внесените забавни и вълнуващи цветове в дизайна и облика на бебешките продукти, Cosatto се превръща в ешелон с философията си за ранното развитие на сетивния свят на бебето.

С фокус върху цветове, шарки и текстила, гамата от продукти на Cosatto позволява на вашето бебе да изпита радостта от ярките цветове, да развива и задоволява своето любопитство всеки ден. Марката предлага детски модулни системи за пътуване 2-в-1 и 3-в-1 , трансформиращи се - удобни, градски тип колички, както и супер-функционални бебешки колички за близнаци.

Комбинирани колички. Комбинираните модели, с марка Cosatto, биват два типа. Модулна системата за пътуване 2 в 1, която включва една част- седалка с опция за пълно легнало положение и кош за новородено. Вторият тип е система 3-в-1 модула, която дава възможност да сменяте последователно във времето 3 елемента върху едно шаси -  кошница за пътуване, кош за новородено и седалка с пълно легнало положение.

Всички комбинирани (модулни колички) от производителя са с 4 колела, с изключение на комбинираните бебешки колички 3 в 1 Giggle и 2 в 1 модела на същата марка, който е с 3. 

Летните колички Cosatto са страхотни за пътуване. Моделите са леки, компактни, сгъваеми, предвидени за максимално с удобство и лесно пренасяне с автомобил и самолет. Имат телескопична дръжка. Изработени са от еко материя и поемат капацитет до 25 кг. 

Трансформиращите се колички на бранд Cosatto са многофункционални, сгъваеми, тип чадър, с капацитет до 25 кг, за да може да бъде използвана за дълъг период от време. 

Колички за близнаци. Cosatto се отличава с изключително практични колички за близнаци. Моделите на бранда са олекотени версии на единичните модели, с много функционалности, които да улесняват максимално родителите.

Купувайки детска количка Cosatto, вие може да очаквате:

  • Най-щастливите дизайни, с десени от над 80 цвята и щампи.
  • Включен дъждобран, към всяка количка, независимо от модела.
  • Максимален комфорт на бебето, с включена в комплекта мека подложка, независимо от избрания модел.
  • 100 UPF защита, на използваната материя за сенника на количките, която максимално да защитава бебчето ви.
  • Пет-точков колан, съобразно най-високи стандарти на безопасност.
  • Уникалното предимство да имате 4 години гаранция, на закупената от вас на количка.
  • Страхотно качество на продуктите, съобразено с вашия стандарт на живот.
  • Детето ви ще се чувства перфектно в хармоничния малък и цветен свят, който ще му предоставите с Cosatto.

Разгледайте всички цветови гами и модели детски и бебешки колички с марка Cosatto на нашият сайт www.tedko.bg , за да се уверите в удобните функции, които имат.

Разнообразните, предлагани десени в нашия магазин ще зарадват с веселите си щампи и вашето око. Бъдете сигурни, че качеството и гаранцията от 4 години, със сигурност ще оправдаят не само цената, но и вашите очаквания!

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар