Как да изберем стилни дамски якета големи размери

Как да изберем стилни дамски якета големи размери

Дамски якета големи размери могат и трябва да са красиви и стилни. Търсите ли подобно яке за пролетта? Ще ви кажем какво да имате предвид при покупката, как да направите правилния избор.

Пролетните дамски якета големи размери трябва да скриват недостатъците и да подчертават достойнството на фигурата, да отговарят на сезонните тенденции. Обърнете специално внимание на цветовата схема и материала, използван за шиене.

Основни параметри

Всички търсим ярки, стилни, модерни дамски дрехи. Съществуват и други параметри, които трябва да се вземат предвид при избора. Преди покупка:

  • проверете всички шевове на нещата, уверете се, че нишките, излишните парчета плат не стърчат;
  • проверете надеждността на фитинги, декоративни елементи, ако има такива;
  • уверете се, че циповете, копчетата, закопчалките работят правилно;
  • обърнете внимание на качеството, материите и цветовете.

Свойствата на материала също са важни. Кожата е скъпа, разтяга се малко, но изглежда красива. Памукът е удобен за носене, но лесно се замърсява. Подобните модели са краткотрайни, склонни към напукване. Ватирано яке за жени за пролетта е най-добрият вариант по отношение на съотношението цена-качество, общото ниво на комфорт. Моделът може да се предлага в различни съчетания. Върху етикета на продукта ще откриете инструкции за грижа за него.

Търсите перфектното прилепване на дамски якета големи размери

Изберете модел според обстоятелствата, при които планирате да го носите. Основни опции:

Класически модели дамски якета големи размери - тези якета са подходящи за всеки ден, офис, бизнес срещи. Всяка долна част е подходяща за съчетание с тях - пола, панталон, дънки.

Яке за спорт – тук се отнасят ватираните и пухкави якета с големи размери. Те са много топли и удобни. Трябва да избягвате излишния обем - това ще направи фигурата наднормена и ще предаде излишно тегло. За долнище съчетайте с дънки, спортен панталон, клин.

Небрежни - такова  дамско яке за пролетта с голям размер ще е 100% универсално. Всякакви цветове, възможно е да има райета, допълнителни аксесоари, декор (нитове, кристали, райета и др.).

Важно е, да изберете идеалния размер - в твърде голям, просто ще се „удавите“, визуално ще добавите няколко излишни килограма към фигурата. Прекалено малък размер ще затрудни движението и ще подчертае несъвършенствата. Проверете с точност размери и още по-добре – поръчайте вашия размер.

Също така стилът зависи от вида на фигурата. Високата талия и свободната кройка са идеални за дамите с форма на „ябълка“. Високата талия е подходяща за жени с форма „обърнатия триъгълник“, включително тези с еластична вложка, моделите с А-силует. За момичетата с форми на пясъчния часовник няма специални ограничения. Може да се спрете на яке с колан. Формата на круша изисква хармонизиране на бедрата и раменете. За целта спрете се на яке с масивни детайли, декор или удължен модел, който се съчетава с тежка долна част.

Всички модели дамски якета големи размери може да разгледате и поръчате на адрес: https://loveyourcurvy.com.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар