Какво бельо да носим под клина?

Клинът вероятно е най-универсалното долнище, което бихте могли  да притежавате. To ви кара да се чувствате комфортно в него и да вършите своите дейности с лекота. Изключение са видимите линии на бельото, разбира се. Що се отнася до клинове, трябва да се погрижим да имаме няколко чифта незабележими под дрехите гащички.

Намирането на модел и стил, който не показва тези линии, може да изглежда като огромно и трудно предизвикателство, но ние обещаваме, че можем да намерим решение на проблема. Добрата новина е, че незабележимото бельо може да се използва и с рокли по тялото и други тоалети, които описват фигурата.

Какви видове бикини са най-подходящи за вашите  клинове?

Много производители и консултанти твърдят, че повечето бикини не си личат под любимите ви удобни  долнища, но най-добре е да обърнете специално внимание на материята, кройката и стила на бельото. Дали ще подхожда на клина, който сте облекли и дали се  комбинира, така че да увеличи максимално комфорта и да намали видимостта. Безшевното бельо често е удачен избор в случая.

Mатериал

Памукът си е абсолютна класика и то с причина, но дори само малко дантела осигурява това дишане, което е особено важно, когато дрехите, които слагате върху  нея са плътно прилепнали. В комбинация с микрофибър - най-меката материя в сферата на дамското бельо, получавате изключително гладко, едва доловимо усещане и нежно прилягане по тялото.

Видимост

Когато става въпрос за видимите линии на бикините, конструкцията на модела е ключова. В зависимост от стила, потърсете свързани ръбове, невидими шевове и ластик в отворите на талията или краката. Освен това, докато невидимото бельо обикновено е най-некомфортно в областта на краката, дискомфорт може да се появи и в горната част на бельото. Затова е много важно да носите правилния размер. Ако забележите този проблем, потърсете стилове с по-широка талия, която стои гладко и свободно, без да се впива в тялото.

Стил на бельо

Освен материите и модела, в крайна сметка вашите лични предпочитания за стилове на бельо ще ви помогнат да намерите кой чифт е най-подходящ за под вашите клинове. Първо определете дали предпочитате ниска, висока или естествена талия и след това изберете най-удобното за вас долнище. Правилната комбинация от вида бельо и стила клин гарантират елегантния външен вид.

Стилове бельо за клинове

Вместо да се проповядва един „правилен“ отговор по отношение на дебата за това кое е най-доброто бельо за клинове, компаниите за бельо предлагат различни модели, позволявайки ви да изберете това бельо, в което се чувствате най-удобно. Можете също така да решите да промените стила на бельото си в зависимост от вида клинове, които носите в ежедневието си, на разходка или докато тренирате.

Прашки 

Може да си мислите, че прашките са очевидния избор, а за тези, които просто обичат този тип долно бельо, ние ви приканваме и казваме - давайте, вземете го, облечете го! Незаменими за ежедневието и незабележими под дрехите. Повечето модели прашки са изработени от гладка тъкан.

Бикини

Бикините са класически стил, и то с причина. И да, наистина можете да ги носите под клина и все пак да постигнете съвършен външен вид. Особено бикините, които се отличават със прилепнали ръбове и изглаждащи шевове. Предлагат се в най-различни размери, мекият и гъвкав материал се разтяга според вашата фигура и приляга перфектно, което наистина е плюс за вас, осигурявайки си комфорт през целия ден.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар