Женски часовници: Как избраните модели изпращат негласни послания на околните

женски часовнициЛесно ще разпознаем силната жена – по нейния скъп и пищен часовник, както бързо ще опознаем и авантюристичния тип дама, която стои насреща ни

Уникалният стил на всяка дама изпраща негласни послания към околните. Това се случва винаги, без изключения. И колкото и да не ви се вярва, другите бързо успяват да опознаят същността ни, независимо, че част от нея винаги остава загадка, особено за представителите на силния пол.

Е, може би именно това целим – не е нужно да се натрапваме и да разказваме за себе си, далеч по-лесно е да го покажем с избраното облекло, ефектните акценти и елегантните аксесоари.

Ясно е, че когато отдавате вниманието си върху своите женски часовници, те не са просто средство за измерване на времето. Със сигурност те са много повече от това, защото основната им роля е съпътствана от изявата им като бижу, като знак за положението и статуса ви, дори и за здравословните ви навици.   

Нека разгледаме различните типове през погледа на техните притежания под формата на часовници:

Безгрижна и свободна

Изненада! Има дами, които не носят часовник, понякога с години се придържат към това правило, а после внезапно ги осенява идеята, че и те искат да влязат в клуба на ценителките на тези украшения. Повечето от тях се определят като безгрижни и свободни, не намират за удобно да поставят каквото и да е по ръцете си, но в един момент все пак са заслепени от съвременните модели, които се предлагат на пазара.

Какъв часовник ще изберат? Трудно е да се предвиди наистина, очаквайте неочакваното!

Разумна и практична

Естествено, че дамите от тази порода са любителки на смарт часовниците. Какво по-умно от това е измислило човечеството до този момент, което да ни облекчава максимално в ежедневието?! Можем да следим крачките си, да си водим статистика за пулса, за продължителността и фазите на съня, да засичаме с хронометъра, а също така и да провеждаме разговори или да плащаме сметките си.

Това една съвременна жена с мултитаскинг супер сила няма как да не го превърне в своя собственост и незаменимо предимство.

Творческа и изискана личност

Да, тя е склонна дори да заложи на модел, който е втора употреба, стига да има непреходна стойност във времето. Тя умее да цени миналото и историята. Нейната изисканост е неповторима и тя предпочита винтидж часовниците, които подчертават нежния й силует и ефирния тоалет по време на вечеря, театрална постановка или изложба.

Доминираща и властна

Такава дама никога няма да остане незабелязана, което ще усетите и в детайлите, защото те са пищни и демонстрират възможностите й. Освен скъпата изработка, качествената каишка, ще забележите и инкрустации с камъни.

Готова за приключения

Винаги и по всяко време! И ако гмуркането й е сила, или пък катеренето на скали, а може би скачането с парашут – уверено можем да твърдим, че ще се спре точно на такъв часовник, който да отговаря на потребностите й. 

А вие разпознахте ли вече своя профил?

Какъвто и часовник да търсите, ще откриете подходящ вариант за вас на Timer.bg – посетете го сега, за да се възползвате от изгодните предложения.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар