Оригинални подаръци за кръщене, с които ще блеснете на събитието


Оригинални подаръци
Кръщенето е едно от най-важните събития в живота на хората от християнския свят. Макар и все по-малко религиозни, продължаваме да следваме традициите, посвещавайки децата още от ранна възраст в тайнството на християнството. Поводът е свързан с поднасянето на дарове, затова в следващите редове ще ви дадем няколко актуални идеи за оригинални подаръци за кръщене, с които ще се отличите от всички останали.

Опаковайте спомена в най-красивата рамка/албум

Кръщявката е сред събитията, които няма да се помнят от малкото дете, затова е чудесна идея да запазите спомените, така че то да стане съпричастно към тях, когато порасне достатъчно. В специализираните магазини за подаръци ще откриете изящно изработени албуми и фото-рамки. В тях снимките от паметното събитие наистина ще оживеят.

И понеже във всеки дом днес снимките са неизменна част от интериора, ви съветваме да поръчате гравиране на рамката или албумчето, което смятате да поръчате. Вашето послание ще се окаже най-ценният от всички подаръци, защото ще запази спомена за вашата обич през годините, дори когато вече ви няма на белия свят.

Осигурете важните атрибути за ритуала

Какво е удачно да се подари на кръщене? Ако сте сред близкото обкръжение на родителите и детето, ще ги зарадвате, включвайки се в приготовлението за ритуала. Можете да купите специално одеялце, както и обувчици, а защо не и сребърна кутийка за кичурчето коса, което се отрязва по време на церемонията?

Сребърните аксесоари са на почит в момента, затова не се скъпете. Купете сребърен цилиндър за съхранение на кръщелното свидетелство. То е документ, който заслужава специален начин на съхранение, тоест, да бъде поставен на видно място, но без да избелява и да се поврежда със времето.

Комплект прибори със сребърно покритие, както и сребърна дрънкалка ще превърнат любимото ви мъниче в истински аристократ. Пожеланията за финансов просперитет и благополучие носят значително по-голяма тежест, когато имат и материално измерение. Всеки от изброените подаръчни продукти е желателно да се гравира, за да е ясно, че става въпрос за един уникален, персонализиран подарък.

Бижуто си остава идеалният дар

На всички ни е ясно, че децата, особено съвсем малките, не бива да бъдат окичвани с бижута. Винаги съществува риск гривничката или колието да попадне в любопитните детски ръчички, след което украшението да бъде погълнато. Имаме нещо друго предвид – червеното конче за ръчичката, което пази от лоши очи и от болести.

Онлайн ще намерите изключително красиви гривнички с червен конец, каквито хората все по-често подаряват при изписване на новородени и за кръщене. Те са достъпни като цена, но и наистина оригинални подаръци, особено ако носят специфична символика. Можете да изберете модел с плочка, която да бъде гравирана, както и с кръстче, детелина, сърчице или друг стилен сребърен елемент.

За разлика от обикновения червен конец, гривничките против уроки, предлагани в специализираните магазини са направени от специална плътна материя, която не се къса, може спокойно да се мокри и не се разтяга, така че липсва риск от изпадане. Конецът е пригоден за дългосрочно използване, с регулираща се широчина, спрямо диаметъра на детската ръка.

В заключение ще обобщим, че най-важно, за да е добре приет подаръка ви, е личното отношение. Вложете цялата обич, на която сте способни, докато го избирате и поръчвате. Бъдете уверени – тя обезателно ще си проличи, и именно тя, а не самият предмет ще бъде максимално високо оценена.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар