Топ 3 на уханията през пролетния сезон

Ив Сен Лоран
Изборът на парфюмерия и козметика е огромен, а сезоните налагат някои свои изисквания

През пролетта всички се съживяваме и откриваме неподозиран потенциал във всяко едно ежедневно действие. За да се случи това обаче, понякога имаме нужда и от обикновени стимули, например продукти от сферата на парфюмерията и козметиката. С тях ние стартираме деня освежени и заредени с положителна енергия, стига да сме подбрали правилните в зависимост от индивидуалните си предпочитания.

Модните дизайнери диктуват тенденциите, а вие може да почерпите вдъхновение от тях. Ето кои са ароматите, които заемат челни позиции през актуалния и изключително динамичен сезон.

Ив Сен Лоран
Марката символизира лукс и характер вече близо половин век. Самият й създател е ключова фигура, определяща основните правила в модата, в парфюмерията и козметиката. Ето защо техните шишенца с благоуханна течност са сред най-търсените на пазара, а през 2019-та определено ще са хит.

Силният пол е особено облагодетелстван в момента, защото може да тества новата им парфюмна вода Y. Предложение, което е ориентирано към онези, които искат да поставят ново начало и си поставят високи цели.

Композицията е подходяща, както за деловия ден, така и за вечерта, а лице на аромата е певецът Адам Левин. Нотките, които ще усетите в началото, са смесица от бергамот и джинджифил – истинска наслада за сетивата.

Ланком
Ланком е безспорен лидер в областта на качествената парфюмерия и козметика. Милиони потребители избират именно френската марка, когато търсят красив и изпълнен с финес аромат. Чудото през пролетта, което сътвориха от гиганта, носи името La Vie Est Belle En Rose. Ще се спрете на него, ако търсите позитивизъм и промяна. Божурът и розата, от чийто цветове масла се съдържат в него, ще ви изненадат с вълшебното си съчетание, подсилено от плодовите нотки.

Миу Миу

Може да са сравнително от скоро на пазара, но за Прада със сигурност сте чували, а основател на марката е именно внучката на прочутата дизайнерка. Twist е завладяващото ново предизвикателство за всички дами, които тази пролет искат да се осланят на италианската изтънченост.

Това е цветен, дървесен аромат за младите и активни жени, които предизвикват със своята съблазнителност. Парфюмната вода има винтидж дизайн отвън, благодарение на инкрустираната бутилка в златист, розов и черен цвят. Елегантен и същевременно нетрадиционен вариант за съвременните нежни представителки.

Описаните идеи не изчерпват възможностите през тази пролет. Помнете, че най-важното е парфюмът да подхожда на темперамента ви, да се вписва в стила ви на живот и да ви кара да се чувствате свободни в изявите си.

Магазин за парфюмерия и козметика За човека
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар