Как да избираме винаги оригинални подаръци?

оригинални подаръци
Подаръците са нещо, което всички обичаме, независимо дали ги даваме или получаваме. Те основно се делят на три вида – банални, практични и оригинални. Третият вид са най-доброто решение, когато искате да зарадвате свой близък и да покажете уважение на човек извън своето обкръжение.

Оригиналният подарък ще ви отличи от всички останали. Представете си, че някой ваш близък / познат получи 10 – 20 сходни подаръка, а вие поднесете дар, в избора на който сте вложили креативност. Разбира се, че подаръкът ви ще бъде оценен най-високо. Тук не става въпрос за марков продукт с оригинален произход, нито пък за саморъчно направени подаръци, а за такива, за които никой друг не се е сетил.

Къде можем да ги намерим?

По централните улици на големите градове ще откриете поне едно малко магазинче за подаръци, в което се продават кокетно опаковани сувенири и други подаръчни комплекти. Ако нямате време да ги посетите на място – не се притеснявайте. Такива има безброй и в глобалната мрежа.

Онлайн магазините предлагат наистина оригинални подаръци, като често дори самата идея, подсказана от даден артикул се оказва супер оригинална. Едва ли бихте се досетили, че масичка за лаптоп може да свърши чудесна работа на ваш близък, който обича да се излежава, докато сърфира в интернет. Онлайн магазинът току що ви даде страхотна идея чрез продуктовия си каталог.

Имайте предвид, че подаръкът ви ще бъде високо оценен, в случай че сте вложили лично отношение в избора му. Важно е също и точно какво ще подарите, затова е необходимо да конкретизирате търсенето си, определяйки:

  • Кой е получателят/колко ви е близък;
  • Пол и възраст на получателя;
  • Повод;
  • Колко време имате за подготовката;
  • С какъв бюджет разполагате.
Оригинални подаръци се налага да търсим не само за лични празници на близки и познати хора. Понякога е нужно да вземем нещо за дома, когато гостуваме на новодомци, и когато за пръв път отиваме в някой дом, без посещението да е свързано с някакъв празник. В този случай всички купуват сервизи с чаши и чинии, картини, поставки за салфетки и ароматни свещи.

Ако държите да предложите на домакините нещо по-свежо и оригинално, заложете на персонализиран подарък. Това би могло да бъде табелка със закачливо послание, включващо фамилията на домакините, и изобщо всичко, на което присъстват имената им. Дори дъска за рязане на зеленчуци с името на кулинарния лидер в дома е страхотна идея. За да не липсва шеговитият тон, добавете престижна титла, а защо не и монограм.

Много е важно и посланието на подаръка, защото именно то го прави оригинален. Всеки може да подари букет цветя на любимата, както и марков парфюм, но жестът, а не продуктът ще бъде запомнен. Изненадайте я с това, за което тя отдавна мечтае, пък било то и блендер или тиган за палачинки. Ако сте още в начален етап на връзката си, може би бижу с инкрустирано послание е идеалният начин да покажете сериозните си намерения.

В онлайн магазините за подаръци ще откриете наистина оригинални идеи за подаръци. В случай че все още нямате идея какво да подарите за конкретен повод на определен човек, просто прегледайте каталозите на някои от сайтовете. Сред продуктите ще откриете страхотни хрумки, които да използвате в готов вариант, а също и да доразработите, за да се получи наистина оригинален и запомнящ се подарък.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар