Нужно ли е да пазаруваме от голям магазин за мебели в София, за да се сдобием с качествено и модерно обзавеждане?

магазин за мебели в София
Мебелите, предлагани днес се движат в двете крайности – с ужасно качество и ниска цена, и с високо качество, но доста скъпи. От това, къде ще решим да пазаруваме в голяма степен зависи дали ще получим качествена или нискокачествена стока. Задължително ли е обаче да пазаруваме от голям магазин за мебели в София, за да се сдобием с качествено и модерно обзавеждане? Отговорът е не. 

Каква е алтернативата?

В столицата отвориха врати няколко фирмени магазина на големи и престижни европейски мебелни марки. В същото време свои представителства в София имат и най-големите български мебелни къщи. Оказва се, че столичани отново са облагодетелствани, защото за тях е лесно да посетят на място физическия магазин на марката, а при покупка, доставката на закупените мебели е безплатна или на минимална цена.

Какво да правят хората извън главния ни град обаче? В болшинството по-малки градове в провинцията почти липсват магазини за мебели, а там, където ги има, предлагането е оскъдно. Ако искат нещо по-ефектно, модерно, пък и по възможност здраво, ще трябва да направят поръчка. Цената ще бъде солена, защото магазинът работи с надценка, а в допълнение, ще трябва и да се чака седмици наред за изпълнение на поръчката.

Алтернатива за щастие има, и тя се състои в онлайн предлагането. Много от мебелните производители в страната имат свои електронни магазини, а да не говорим за големите сайтове, в които всички родни, и дори престижни европейски марки, са отлично представени. Все повече хора, включително разглезените софиянци избират да закупят ново обзавеждане online. Причината? Удобство, удобство и пак удобство. 

Предимства на пазаруването от интернет

Ако трябва да бъдем обективни, онлайн покупката на обзавеждане си има редица предимства. Всъщност, единствен недостатък, който може да се изтъкне, е невъзможността да се изпълни заветното „Око да види, ръка да пипне”, на което много държи недоверчивият български потребител. За щастие културата ни на потребители се подобрява, и днес все повече домакинства се обзавеждат изцяло от интернет.

Плюсовете на онлайн обзавеждането за дома, офиса, двора не са никак малко. На първо място, за разлика от физическия магазин за мебели в София, този в интернет пространството е винаги достъпен. Можете да влезете в него по всяко време на денонощието и да разгледате предлаганите стоки, както и да сравните цените в различните сайтове.

Онлайн магазините са представили всичката си налична стока, дори мебелите, които не са налични в момента могат да бъдат видяни. Нещо, което не може да ви се случи на място, освен ако не ви предложат да разгледате подробен продуктов каталог. Спокойствието при прегледа и избора на мебелировка е от изключително значение. В интернет купувачите не се блъскат и не си пречат.

И последно, но всъщност на първо място по значение – факторът време. Днес всички сме притиснати от натоварен работен график, така че жалко е да се прахосва краткият уикенд в обикаляне из щандовете на някой голям магазин за мебели в София. Ако мебелите са поръчани от електронен магазин, свободният ден е свободен за по-важни и по-приятни мероприятия, а защо не и за така заслужен релакс?!
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар