3 важни действия на най-добрите хапчета за отслабване

Много хора възприемат предлаганите в търговската мрежа средства за редукция на тегло погрешно. За болшинството хора, това са опасни химични субстанции или пък вид лаксативи и диуретици. Тук ще говорим за някои от безценните действия на най-добрите хапчета за отслабване. Под наименованието „хапчета” визираме всички форми на хранителните добавки – таблетки, чайове, сиропи и др.

Важно е също да уточним, че не всички продукти, предлагани в електронните сайтове и аптечната мрежа са еднакво ефективни и дори безопасни. Най-добрите са тези хапчета, с които се цели бавно и трайно отслабване. Те помагат не само за изгаряне на мазнините и понижаване на теглото, но и за доброто общо състояние на организма.

С твърдението, че има средства, способни да подобрят не само визията, но и общото ни здравословно състояние, разбиваме един отдавна битуващ в страната ни мит, а именно, че добавките за редукция на тегло са опасни, а не просто неефикасни. Добрите разработки имат за цел да постигнат следните неща:

1. Потискат желанието за консумация на вредни храни

В човешкия мозък има специфични центрове, отговорни за чувството за глад. Те могат да бъдат както активирани, така и подтиснати по химичен път. На много производители на храни и напитки този факт е добре известен, поради което те влагат в продукцията си химикали, предизвикващи желание за консумация на вредните им храни. Чудите се защо не можете да оставите пакета с чипс? Ето защо.

С обратен ефект действат най-добрите хапчета и билкови средства за отслабване. Разликата е, че те не използват за целта химикали, въздействащи пагубно на централната нервна система, а предимно натурални растителни екстракти. В цитрусите и в зеления чай се съдържат естествени химични съединения, създаващи усещане за ситост.

В разработките с добро качество на утвърдени производители, се залага и на един много важен минерален елемент – магнезия. За него е добре известно, че регулира инсулиновите нива, като ни спира да посягаме към сладкишите и другите богати на въглехидрати храни. Сигурна стъпка към отслабването е ограничаването на „празните калории”, а с това си действие, качествените суплементи оказват наистина безценна помощ.

Потискайки апетита, голяма част от суплементите ви спестяват нуждата да спазвате каквито и да е диети. Диетичните режими почти никога не работят, защото забраните, съдържащи се във всеки от тях ни карат подсъзнателно да им се съпротивляваме. Посочете ни поне един човек, успял да спазва която и да е диета за период по-дълъг от 3 седмици, и който след спирането ѝ, е запазил достигнатите килограми.

2. Дават енергия

Най-добрите хапчета за отслабване са професионалните, или познати още като спортни хранителни добавки. Те са базирани на няколко заменими и незаменими аминокиселини, сред които L-карнитин и аргинин, притежаващи свойството да преобразуват мастните клетки в енергиен източник.

Сигурно сте забелязали, че диетите в голямата си част имат свойството да ви карат да се чувствате уморени и отпаднали. Това се дължи на липсата на въглехидрати, които, макар и основен причинител на затлъстяването са един ключов източник на енергия. Точно обратното се случва с приемането на качествени суплементи.

Независимо дали съдържат л-карнитин, кофеин или комбинация от двете, те дават мощен прилив на енергия. Тази енергия ще ви накара да извършвате някакъв вид физическа дейност. Дали ще отидете да потичате в парка, ще посетите фитнес залата, ще направите основно почистване на дома – няма значение. Важното е, че ще изразходвате приетите с храната калории, а по този начин непременно ще отслабнете.

Кофеинът, влаган в най-добрите продукти за отслабване – хапчета и течни формули, се извлича от чисти натурални източници. Това са основно зеленото кафе и зеленият чай, които са богати на специална група флавоноиди. Енергизиращото им действие се комбинира чудесно с детоксикиращите им и диуретични свойства.

3. Благоприятстват дренажа на излишните течности

За болшинството жени задържането на вода в организма е сериозен проблем. Той се появява под въздействие на някои женски хормони, поради което се свързва предимно с периода преди и по време на месечния цикъл. Задържаните в тялото течности създават усещане за тежест и подуване. Такова е видимо в крайниците, в областта на корема, а понякога и по лицето.

Специално създадените женски формули, както и много от мъжките спортни добавки залагат на диуретичното свойство на някои растителни източници. Такива са отново кафето, зеленият чай, а също и някои плодове, например черешите. Отвеждането на излишните телесни течности е важен за отслабването процес, защото с времето те биват преобразувани в мастни натрупвания, включително в целулит.

Диурезата е важен процес и за работата на сърцето и кръвоносните съдове. Задържането на вода често е причина за повишено артериално налягане, на което в голяма степен се дължи и хроничната хипертония. Най-добрите хапчета за отслабване, предлагани на пазара често имат свойството да дренират излишната течност и по този начин да регулират кръвното налягане.

В заключение ще подчертаем, че кофеин-съдържащите продукти не са подходящи за хора с високо кръвно налагане и сърдечни проблеми. В техния случай е по-добре да се използват други натурални продукти с по-малко натоварващо нервната система действие. Не правете компромис и не използвайте средства за редукция на тегло с неясен състав и ниско качество, заради по-ниската им цена. Избирайте винаги добрия продукт пред евтиния.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар