Полезни съвети при пазаруване на маркови мъжки дрехи онлайн

маркови мъжки дрехи онлайн
Изглежда интернет може да бъде полезен с много неща, включително за подновяване на мъжкия гардероб. Предлагането на маркови мъжки дрехи онлайн е доста сериозно, а това е само началото. Този бизнес се разраства, тъй като все повече хора избират виртуалното пространство като място за пазаруване.

Благодарение на онлайн предлагането, „нямам какво да облека” вече не е актуална фраза. Днес е по-лесно от всякога да кажеш „ я виж новите ми кецове”, закупени само преди часове с няколко клика и движения на пръстите в правилна посока. За съжаление удобният достъп не винаги кореспондира с качеството на изделията, а това ви изправя пред необходимостта да връщате неотговарящи на обещаното закупени стоки.

За съжаление, електронната търговия си има и задължителните клопки, които можете да избегнете, ако следвате нашето ръководство за правилно пазаруване на облекло от виртуалните магазини. Условие №1, за да си спестите пари и разочарования, е да купувате единствено от коректни сайтове за мъжки дрехи, следващи регламента за електронна търговия. Там връщането и замяната на закупени продукти е възможно и гарантирано.

Останалите точки в нашето ръководство включват:

Какво не бива да купувате?


Има неща, които просто не е редно да се купуват онлайн и сред тях са твърде скъпите маркови мъжки костюми. Колкото и добре да познавате номерациите в различните географски региони, винаги има риск да закупите модел, който не отговаря на ръста ви. Евтин, костюм, който обгръща идеално раменете и гърдите е много по-добър вариант от скъпо марково изделие, което не ви е по мярка.

Скъп блейзер от кашмир можете да закупите в два случая:

1. Ако заменяте част (сако/панталон)на един и същ бранд, който вече притежавате и знаете, че ви пасва идеално;

2. Когато вече сте пробвали изделието във фирмения магазин на марката, но сте намерили по-изгода цена в мрежата или ви е предоставен онлайн код за отстъпка. 

Не се предоверявайте на посочените в продуктовите описания размери


Да пазаруваш онлайн маркови дрехи е разумно решение, но и тук има известна уловка. Изключваме възможността някъде да ви предложат имитация на маркова дреха за оригинал, защото предполагаме, че вече сте проучили пазара и пазарувате единствено от проверени магазини. Не, тук отново става въпрос за размера, а при облеклото, той е изключително важен.

Преди да кликнете на бутона „Купи”, е задължително да сте сигурни, че размерът на изделието отговаря на вашата фигура. Не се водете от етикетите на останалите си дрехи, защото в зависимост от страната, в която са произведени, етикетите с размер S, M, L, XL може да отговарят на съвсем различна номерация.

Хубаво е да измерите тялото по основните показатели и да сравните показанията с тези в таблицата, предоставена на сайта. Да, забравихме да уточним, че сайтовете за маркови мъжки дрехи предоставили таблица с размерите вдъхват по-голямо доверие у купувача. Дори когато връщането на стоки, неотговарящи като размер е гарантирана опция, нуждата да чакате нова доставка е загуба на средства и време. 

Снимките могат да ви подведат


Оф-лайн е лесно да изберем дрехата, която ни стои идеално, защото можем не само да я пробваме, но и да усетим материята и видим реалните ѝ цветове. По съвсем друг начин стоят нещата, когато избираме дрехи по снимка, пък били те и дело на прочута модна марка.

Поставени върху манекени, дрехите винаги стоят перфектно, но колко от нас могат да се похвалят с подобна фигура? Не се ангажирайте с покупка, само защото цветът на изделието е точно това, което търсите, обичате или ще подхожда на друг елемент от облеклото ви.

Най-сериозният проблем при покупката на дрехи онлайн, независимо дали маркови или не, мъжки или дамски, е несъответствието на цветовете. То може да се дължи на настройките на вашия монитор/екран на телефон, но може да се дължи и на светлината при заснемане. Като цяло не е редно да очаквате снимките да отразяват визията на продукта на 100%.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар