Наръчник за избор на дамски часовник

дамски часовници
Разглеждате часовници из интернет и забелязвате колко множество различни марки и модели има – часовници Festina, Invicta, Casio и още много други, и се чудите как точно да се спрете на подходящия часовник за подарък на любимата си жена? Не се притеснявайте, ние ще ви помогнем да изберете, като ви дадем няколко ценни насоки, които да ви помогнат. 
  • Изберете си ценови диапазон. Не се притеснявайте, множество евтини дамски часовници също са висококачествени. Все пак не можете да си позволите да похарчите две месечни заплати за часовник, така че определете каква сума можете да отделите и се придържайте към нея.
  • Каква да е каишката? Тя е един от основните детайли при часовниците и определя какъв ще е стилът му. Например силиконовите каишки се използват за спортните часовници, докато тези от кожа или метал са по-скоро елегантни и бизнес модели. Каишката може също така да е дървена или от изкуствен материал, а някои часовници се изработват с каишка тип гривна, която е по-подходяща за почитателите на модата.
  • Циферблат. Той също е от значение, тъй като определя цялостната визия на продукта. Мъжките часовници обикновено са с по-големи циферблати от дамските, но днес много женски модели също се произвеждат с големи циферблати. Така че когато правите този избор, трябва да се съобразите с предпочитанията на дамата, за която търсите часовник.
  • Механизъм – кварцов или механичен. Обикновено кварцовите са по-практични и по-лесни за поддръжка.
  • Материал на часовника – той може да бъде злато, метал или керамика, като при всеки от тези материали има множество подвидове – например бяло злато, платинено злато, розово злато и т.н.
  • Водоустойчивост – дори и да е с най-ниското ниво водоустойчивост, часовникът все пак ще предлага определена защита, така че е по-добре да изберете модел, който е водоустойчив, за да не се развали и при най-лекото намокряне. Освен това часовникът трябва да е с известно ниво на защита срещу надраскване и счупване.
  • Какъв е стилът на любимата ви жена? Дали тя обича да носи по-скоро спортни часовници, или е бизнес дама? Дали носи предимно елегантно облекло, или обича да се облича спрямо актуалните модни тенденции? Това е важен момент, понеже ако изберете погрешния стил часовник, то дамата ще може да го носи по малко поводи и, съответно, няма да е най-практичният подарък. За бизнес дамите например са подходящи елегантните часовници с метална или кожена каишка и нежен, не претрупан, циферблат. От друга страна, ако любимата ви жена е спортен тип, можете да ѝ изберете часовник със силиконова каишка и множество различни функции – например, пулс, измерване на брой крачки, изгорени калории и т.н. Футуристичните модели часовници, които са с екстравагантен и необичаен външен вид са подходящи най-вече за дамите, които стриктно следват тенденциите на модата. Така че обърнете внимание какъв е гардеробът на жената, за която търсите часовник, и какъв е предпочитаният от нея стил на обличане. Това ще ви помогне да намерите най-подходящия подарък, който ще може да е с нея всеки ден.
Ако наръчникът ни ви е харесал и се чувствате готови да се впуснете в покупка на дамски часовник, препоръчваме да разгледате марковите дамски часовници на Timedix, понеже в тази продуктова гама ще намерите множество модели на разумни цени.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар