5 вида ключарски услуги в София, които ни доближават до столиците на развитите държави

ключарски услуги в София
По навик сме свикнали да омаловажаваме националните си постижения и да пренебрегваме силно повишеното в последните години качество на услугите в страната ни. Истината е, че с присъединяването ни към семейството на развитите европейски държави, се повиши и качеството на някои професионални услуги, особено на тези, предлагани в столицата. За да не бъдем голословни ще посочим 5 вида ключарски услуги в София, които ни доближават до развитите страни – тези, в които мечтаем да живеем.

Сред ключарските услуги, които се предлагат в големите световни столици, включително и нашата са:
  1. 24/7 услуги
Днес всички приемаме за даденост денонощните ключарски услуги в София, но истината е, че те съществуват сравнително отскоро. Само допреди малко повече от 10 години, да намериш ключар в 3 през нощта или през уикенда беше немислимо. В подобни ситуации, столичани разчитаха на помощта на познат или решаваха проблема с подръчни средства и абсурдни методи на действие. Днес е по-лесно от всякога да извикаш ключар за аварийно отключване на сграда или автомобил, независимо в коя част на града се намираш и по кое време е нужна професионална помощ.
  1. Прекодиране на електронни ключове и ключалки
Високите технологии навлизат масово и у нас, което се отрази и на заключването в столицата. Днес не само офисите и бизнес помещения използват електронно заключване, но и много частни домове – къщи и апартаменти. Благодарение на модерните електронни брави столичани имат допълнително спокойствие и сигурност. При изгубен или откраднат ключ вече не е нужна смяна на бравите или патроните, а само прекодиране на електронните ключалки, така че изчезналият ключ да не може да действа. Процедурата по прекодиране е максимално кратка, когато се изпълнява от опитен професионалист.
  1. Монтаж и поддръжка на модерни системи за сигурност
Днес голяма част от реномираните фирми, предлагащи ключарски услуги в София се занимават с внедряване и поддръжка на системи за сигурност с най-висока степен на защита. Системите за контрол на достъп се използват масово в големите бизнес сгради, но навлизат все по-широко и при заключването на входни врати и асансьори на жилищни блокове и кооперации.

Съвременните ключарски услуги в София включват не само ремонт, подмяна и аварийно отключване на заключващи механизми. Квалифицираният денонощен ключар също така изработва и програмира всички видове чипове за входни врати и асансьори, управляващи системите за контрол на достъпа. Когато е нужна промяна в заключването на една или няколко точки на достъп, ключарската фирма е тази, която ще се справи успешно.
  1. Автоключарски услуги
Заключването на новите модели и марки автомобили се промени напълно, заменяйки механиката с електроника. С това се промениха изцяло и базовите ключарски услуги в София, като се създаде изцяло нова – автоключарска услуга, която не всички ключари в столицата предлагат. Реномираните фирми предлагат изработка на автоключове с чип (имобилайзър) с прекодиране на ключалки, дистанционно и контакт към новата система – по желание. Тази услуга се предлага във всяка голяма световна столица, и София не прави изключение.
  1. По-голям мащаб на ключарските фирми и покриване на голяма част от територията на града
Днес са останали много малко самостоятелно работещи ключари в столицата. Болшинството опериращи в тази област са големи компании, разполагащи с огромен екип от специалисти, които могат да отговорят на голям брой спешни позвънявания. Фирмите, предлагащи ключарски услуги в София имат денонощни мобилни екипи, готови да реагират бързо на спешни повиквания, при това на цялата територия на столицата, а не само в района, в който се намира седалището на фирмата. С глобализирането на света, и софийските ключарски услуги добиха небивал мащаб – точно, както в големите световни столици.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар