С дамски маратонки всеки ден

дамски маратонки

Огромен брой дами са почитателки на спортния стил, а привържениците му се отличават с характерна черта- те много трудно се решават на промяна, дори и при официален повод. Модните тенденции през последните години радват нежния пол с влечение към фитнес облеклото, тъй като популяризират всевъзможни модели спортни обувки, които се съчетават ефектно не само с клин и анорак, а и с всеки модел дамска дреха.
Привлекателната визия на модерните дамски маратонки и кецове се дължи основно на интересният дизайн и декорация, които разчупват рамките на традиционната спортна обувка. Класическите модели за спортуване, вече са разнообразени с множество интересни разновидности: модели тип “ мокасини “ в неонови нюанси, шарен принт или с богата декорация от пайети и капси, високи кецове с богат набор от връзки, както и актуалните за сезона пухени и дантелени акценти. Повечето от тях изглеждат прекрасно с рокля, туника, къса пола и дори зимно палто, а моделите на известни обувни брандове осигуряват и абсолютен комфорт на стъпалата. 
Онлайн магазин “Kompass “ представя марковите продукти на едни от най-популярните немски фирми. Колекцията ни дамски маратонки разполага с модели за спортуване, планински преход или дълга разходка, но и спортно- елегантни обувки с луксозен вид, подходящи за работното ежедневие в офиса. Основната цветова гама са ярки и свежи нюанси, но черният цвят също не е пропуснат като класически акцент. Високите маратонки и кецове над глезена се редуват със съвсем ниски и леки спортни обувки модел ” чорап “, и класическа маратонка с връзки. Правилният избор на дамски маратонки за всяко стъпало зависи и от изработката на различните модели-  клиентите трябва да познават съвременните технологии технологии, за да изберат най- подходящия за конкретните си нужди продукт. 
Изберете текстил и камерна подметка за спортуване 
“ Дишащите “ текстилни материали осигуряват постоянен достъп на въздух до крака и не допускат неприятно изпотяване, задържане на влага и развитие на болестотворни микроорганизми, дори и след часове активно спортуване. Материята е предпочитана от  Bulldozer, които я комбинират с специална камерна подметка и създава перфектната спортна обувка. “ Камерата “ ( една или няколко мембрани, пълни с въздух ), вградена във високата олекотена подметка, поема цялата тежест на тялото при интензивно движение и предоставя мека повърхност на стъпалото. Прекрасни за тичане, фитнес упражнения или продължителни разходки в планината, единственият недостатък на тези дамски маратонки е, че специфичната им материя пропуска вода и не е подходяща при дъждовно време или обилни снеговалежи. 
Кожа и олекотена подметка за ежедневните градски условия 
Моделите от естествена/ еко кожа, подплатени с текстилни материали, са прекрасен избор за дамите, които ценят комфорта и държат да си го осигуряват ежедневно. Колекцията на магазин “ Kompass “ предлага избор между високите маратонки и кецове, разнообразени с ниски спортни обувки на Bulldozer и Mania, ефектните женствени модели без връзки на Xcess и Mania, както и страхотният спортен модел в комбинация от розово и златно на Tamaris. Всички модели са с мека олекотена подметка от дебела гума с височина 2,5 см.– 3 см., а някои от тях са придружени и с анатомична стелка, за поддържане правилна позиция на стъпалото. Спортните обувки с подходящ цвят и дизайн се съчетават прекрасно със спортно-елегантно облекло и биха могли да се превърнат в любимите ви обувки за офиса. 
Цветове 
Цветът е много по-важен за визията на чифт обувки, отколкото на всяко облекло. Моделите дамски маратонки в каталога ни са в актуалните за сезона ярки тонове и смели комбинации на цветовете ( ярко розово, коралово, ментово зелено, сребърно, златно, оранжево ), както и в класическите черен, бял и сив цвят. Запомнете, че при избор на обувки не съществуват неприемливи нюанси, а единствено неподходящи съчетания, така че се съобразете единствено със стила и нуждите си, избирайки сред марковите предложения в колекцията ни!
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар