Какъв модел дамски ботуши да изберем?

дамски ботуши
Ботушите са специфичен модел обувки, предназначени за предпазване на краката от неблагоприятни климатични условия. Въпреки, че те водят началото си от популярните обувки на каубоите, еволюцията на модата ги превръща в предпочитана дамска обувка.В миналото, ботушите изпълняват предимно защитна функция и дизайнът им е повече от еднообразен, като класически пример за това са известните гумени ботуши.

В съвременната мода се произвеждат модели с изключително разнообразен дизайн, и това е една от причините за огромното популяризиране на модела.. През последните години се актуализира тенденцията за носене на дамски ботуши по всяко време на годината, и жените често могат да бъдат забелязани в разнообразни летни облекла, съчетани с ботуши.

Различни модели ботуши 

И малките подробности, заради които избираме точно тях

Дизайнът на моделите дамски ботуши се адаптира успешно спрямо различните модни тенденции през годините, и днес те се срещат в хиляди разновидности, стилът на някои от които надминава и най-смелите ни фантазии. Предлаганите на пазара модели могат да се класифицират в различни категории, според височината, особеностите на стила си и материалите. Съвременните дамски ботуши се изработват предимно от естествена кожа, еко кожа, велур и лак, както и някои по-нестандартни видове плат. 
  • Ботуши на равна подметка 
Удобството, което осигуряват, е неоценимо

Моделите без обособен ток се срещат както в елегантни, така и в по-спортни варианти, като разликата се корени в особеностите на дизайна им. Те са подходящо допълнение към дънки и панталони, както и поли и рокли със спортно-елегантна визия, във всякаква дължина.
  • Ботуши на ток 
Елегантност и привлекателен дизайн 

Моделите дамски ботуши на ток изпълняват характерната си защитна функция, но на преден план излиза естетиката във визията им. При изработката на ботушите с ток производителите залагат на елегантните извивки, които подчертават формата на крака. Ботушите с нисък и стабилен ток са предпочитани за ежедневието, а моделите с висок и тънък ток са класическите елегантни ботуши, подходящи за стилна вечерна визия.
  • Ботуши с височина над коляното 
Елегантен сексапил

Този тип дамски ботуши е успешно допълнение към различни типове визия, стига да се съчетае правилно материята на облеклото и на ботушите. Отличават се с дръзка нотка сексапил, която привлича вниманието на всяка дама. Комбинират се прекрасно с туника, пола или рокля, както и с къси панталони. 
  • Летни ботуши 
Удобство и модерна младежка визия

Все по-актуалните летни ботуши са чудесна комбинация за всяка дреха, през най-горещия сезон. Почти винаги моделът е без пръсти и с характерна перфорация на кожата, за осигуряване достатъчен достъп на въздух и постоянно проветряване на крака.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар