Възможно ли е неинвазивно удебеляване на члена?

голям хуй
Методите за удебеляване на члена, към които прибягват много мъже са не само рискови, но в много случаи фатални, като последствия за половата функция на индивида. Всъщност, най-опасни са инвазивните практики, независимо дали се прилагат в клинична обстановка или извън лекарския кабинет. Инжектирането на ‘’пълнеж’’ в ствола на пениса води до реално удебеляване само на практика. Реалността е съвсем различна, обаче. В много случаи това води до отхвърляне на филъра и дори до некроза.

Възможно ли е изобщо неоперативното удебеляване на пениса?
Ако попитате част от пластичните хирурзи, препитаващи се от мъжката неувереност, дали е възможно да се увеличи обиколката на члена с неоперативни средства, отговорът, който вероятно ще получите е ‘’НЕ’’. Това, обаче е напълно невярно, защото методи за ефективно удебеляване на члена не само има, но са и в пъти по-ефективни от операциите, а да не забравяме и напълно безопасни.

Единствената разлика между оперативната намеса и външното въздействие е в скоростта на постигане на резултатите. Във втория случай имаме наистина бавен процес, изискващ мотивация, дисциплина и постоянство, но крайният резултат наистина си заслужава. Удебеляването чрез външно (механично) въздействие е факт, доказан чрез редица медицински проучвания. При инвазивните методи съществува сериозен риск от отхвърляне на имплантирания материал – фактор, който мъжете обезателно трябва да вземат под внимание.

Каква е рецептата?
Рецептата за успех, както често се случва е открита случайно. Много мъже, в опитите си да удължат половия си атрибут в домашни условия, са забелязали, че освен дължината се увеличава и обиколката на фалоса. В някои случаи удебеляването достига до 1.5 см, но е важно да уточним, че това се случва след продължителни и постоянни упражнения. Повече от година ежедневни занимания е необходима за подобен растеж.

Както потребителите, така и много експерти са установили, че някои модели пенис екстендери оказват влияние на цялостния растеж на пениса. Една от най-ефективните разработки, предлагана на пазара – системата Proextender доказано добавя към обема на мъжкото достойнство, поради което вече се предлага не само като пенис удължител, но и като работеща програма за удебеляване на члена.

Как се случва това?
Пенис удебеляването не е невъзможно от гледна точка на практиката, и тук не става дума за инжектиране на неизследвани субстанции в тъканта, изграждаща органа, а за изцяло външно/механично въздействие. Proextender използва тракционния принцип на работа, при който върху фалоса се прилага интензивно, но безболезнено и безопасно разтягане. Рецептата тук е в постоянството, а не в силата на обтягането.

Това, което реално се случва с пениса при продължително и постоянно по сила изтегляне е образуването на микро тъканни разкъсвания, които тялото коригира по напълно естествен начин – увеличавайки клетъчното делене в поразената област, за да изгради нова тъкан, която да възстанови щетите.

Новата тъкан добавя обем не само към дължината, но и към обиколката на мъжкия полов атрибут, и по този начин се постига реално и напълно неинвазивно удебеляване на члена. Добрата новина е, че постигнатите резултати са перманентни и не носят никакъв риск за здравето и половата функция на мъжа. Лошата, доколкото изобщо има такава е темпото, с което се достига ефектът. Удебеляването не може да се случи в рамките на дни, седмици или 2-3 месеца. За целта ви е нужно постоянство, търпение и продължителна работа с ProExtender за срок от поне година-година и половина.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар