Как да уголемя члена си в домашни условия? И вие ли си задавате този въпрос?

Как да уголемя члена си в домашни условия е въпрос за милион долара – буквално. Мъжете, недоволни от размера на половия си орган търсят дискретност, удобство и безопасност, когато избират метод, чрез който да променят това, което им е дала природата. А да не забравяме и другите фактори като: липса на болка, изгодна цена и дълготрайност на резултатите.

Отговорът на този въпрос е факт отдавна. Сред най-ефективните средства за уголемяване на пениса са механичните приспособления, познати още като пенис екстендери. Proextender е един от тях и уредът, придобил най-голяма популярност в последните години, предлагайки максимално удобство, дискретна употреба в домашни условия, пълна безопасност и доказана ефективност.

За Проекстендер е казано много, затова в този материал няма да разглеждаме неговата ефективност и принцип на работа, а ще се спрем на въпроса как да поддържаме мотивацията за работа с него? Тъй като процесът по увеличаване размера на члена е бавен и продължителен, демотивацията е факторът, който може да осуети успеха. Ето кои грешки не бива да допускате, когато се сблъскате със задължителния застой в растежа, настъпващ в първите няколко месеца от работата с уреда.

Твърде често измерване
Колкото и да сте нетърпеливи да видите поне минимален напредък, важно е да имате съвсем реалистични очаквания. Задавайки си въпроса Как да уголемя члена си у дома, едва ли очаквате да откриете средство, благодарение на което още на следващата сутрин ще се събудите с огромен полов атрибут. Меренето на пениса ( в ерекция или в покой) след всяка сесия е изцяло погрешна тактика, тъй като липсата на бързи резултати ще ви демотивира. Измервайте члена си не по-често от два пъти месечно, за да си спестите разочарованието.

Измерване в неподходящото време
Измерването на пениса в неподходящия момент също е грешка, която не бива да допускате, ако искате да си спестите разочарованието, което неизбежно ще ви демотивира. Ако сте претоварили пениса с тренировки или чрез сексуална активност, ще ви бъде трудно да получите качествена и максимална ерекция, а именно пълният капацитет на ерекцията показва реалната големина на члена. Измервайте единствено, когато пенисът е с пълен капацитет на ерекция.

Липса на време
Задавате си въпроса как да уголемя члена си у дома, а не сте склонни да отделите необходимото време? Това е възможно най-голямата грешка. За да постигнете дори минимален резултат, е важно да вместите в графика си заниманията с Proextender. За щастие, този уред е максимално удобен и позволява да съчетаете заниманията с по-леки рутинни задачи. Можете да работите на компютъра, да провеждате конферентни разговори и дори да гледате телевизия със семейството си, докато дискретно носите полезния механизъм. Не отлагайте упражненията и винаги компенсирайте пропуснатата тренировка в удобно за вас време.

Не претоварвайте деликатния орган
Прекалено интензивната и продължителна употреба на Proextender може да доведе до травмиране на тъканите и нервите, което пък да затрудни постигането на ерекция. Загубата на ерекция е най-мощният демотиватор за мъжете, търсещи отговор на въпроса ‘’как да уголемя члена си’’, затова е важно да работите деликатно, но методично.

Ключът към по-големия пенис е в постоянството, а не в силата. Ако изпаднете в състояние на еректилна дисфункция, не се паникьосвайте, а дайте на органа време за възстановяване. Прекаленото съсредоточаване в това състояние може само да задълбочи проблема, затова е добре да запазите спокойствие и оптимизъм и най-вече – да не се отказвате.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар