Какво трябва да знаете преди да се впуснете в чудесния свят на секс играчките?

Ръководство за начинаещи

Годината е 2017 и секс играчките са просто продукт, който можем да закупим свободно, а не нещо, от което трябва да се срамуваме. На тези, за които първата покупка на вибратор е все още леко притеснителна, ще се опитаме да дадем полезни съвети, с цел да помогнем не само за правилния избор на играчка, но и за преодоляване на психологическата бариера.

Предвид огромното разнообразие от артикули, грешките са много вероятни, макар че секс играчките съвсем не са толкова сложни, колкото вероятно изглеждат на начинаещите - с изключение на най-новите хай-тек изделия, разбира се. Веднъж докоснали се до своя първи уред за удоволствие, ще се чудите от какво сте се притеснявали и защо пазаруването от секс шоп ви е хвърляло в такова отчаяние.

Ето и нашето ръководство за начинаещи в употребата на уреди за самозадоволяване.
Не пришпорвайте нещата
Самият факт, че сте решени да включите тежката артилерия в сексуалния си живот, ви прави напълно разкрепостени, поне в собствените си очи. Това не означава, че трябва да се хвърлите на инструмент с гигантски размери, защото вероятно ще останете разочаровани. Започнете с по-малък и максимално опростен като работа модел, за да откриете какво ви харесва и какво не ви достига. След това вече можете да надграждате откъм размер и функционалност.

Изберете онлайн пазаруването
Пазаруването от физически секс шоп със сигурност има своите предимства – можете да добиете реална представа за размера и формата на играчката, както и да я пробвате на докосване. Ако сте напълно начинаещ обаче, вероятността да се стъписате пред продавача е твърде голяма, а това означава, че или ще побързате да напуснете магазина, без да сте закупили нищо, или ще направите прибързана и неудачна покупка.

Онлайн магазините за секс артикули са идеалното място за първа покупка. Можете да отделите достатъчно внимание на всеки атрибут, като се информирате за неговите характеристики от наличното описание. Нашият съвет е да пазарувате от сайтове, в които е поднесена достатъчно полезна и образователна информация за всяка играчка. Ако все пак имате нужда от съдействие, добрите онлайн секс магазини предоставят консултация от продавач през Live Chat формата.

Нека първата ви играчка бъде вибратор
Не случайно първата идея, която се изниква у всеки от нас при споменаване на фразата ‘’секс играчки’’ е добрият стар вибратор – той е артикулът, с който започва всяка начинаеща двойка или дама, желаеща да се забавлява соло. Вибраторът е чудесен уред за забавление по двойки и самозадоволяване, защото предлага различни начини на използване. Стига да разполага с широка основа, предпазваща от хлътване, уредът може да се използва и за анална стимулация.

Нашият съвет е да изберете водоустойчив модел, а при по-голям бюджет, и качествен реалистичен вибратор, за да избегнете странното усещане, че правите нещо неестествено. В добрите магазини ще намерите перфектни предложения с гъвкаво гелообразно тяло, които са супер еластични и комфортни при проникване. Водоустойчивите вибратори не само се почистват лесно под течаща вода, но и дават възможност, първият ви път да бъде в топла релаксираща вана.

Не забравяйте лубриканта
Не само според производителите, но и според самите потребители, лубрикантът прави експериментирането със секс играчки много по-приятно. Какъвто и инструмент да изберете, поне две капки качествен овлажнител ще ви бъдат нужни, за да бъде комфортът гарантиран, а удоволствието – максимално. Имайте предвид, че повечето съвременни секс играчки са изработени от силикон или силиконо-подобни полимери, които са съвместими единствено с лубриканти на водна основа. Изберете овлажнителя според вида и материала на играчката.

Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар