9 Причини защо да наемем интериорен дизайнер

интериорен дизайн на дневна

Трябва ли да наемем интериорен дизайнер?


Това е въпрос, които може да реши съдбата на мястото, където живеете, работите или заведението, което искате да отворите. Без значение, пространство с какво предназначение искате да обзаведете, то наемането на професионалист може да реши вашите дилеми.
Избора на добре квалифициран интериорен дизайнер не само ще ви спести пари и време, което изобщо не е за пренебрегване, но и с лекота ще реализира мечтания от вас интериор.

интериор на дневна

С негова помощ ще постигнете желания „УАУ“ ефект, защото е експерт, има богат опит, градивно мислене и могат лесно да визуализират желания от вас интериор. Нещо, което клиентите невинаги успяват да направят сами.

Ние в студио за интериорен дизайн Моми Студио разбираме идеите на клиентите, усещаме техните желания и заедно с тях изграждаме цялостната концепция за интериорния дизайн. За нас няма нищо по-важно от това дома на всеки човек да изразява същността на своя собственик.

Ако все още имате колебания относно наемането на интериорен дизайнер, следните 9 причини ще ви помогнат да ги разсеете.

1. Високо качество. Интериорния дизайнер ще ви помогне да закупите качествените неща. Без значение дали бюджета ви е голям или по-малък, опитния дизайнер с дългогодишен опит и множество контакти, може да ви осигури подходящите продукти и мебели от места и оферти, които вие няма как да получите.

2. Правилно комбиниране на различни стилове. Един наистина опитен и квалифициран дизайнер има способността да комбинира различни декоративни стилове като съвременен, модерен, класически, шаби шик, винтидж, индустриален и много други по един перфектен начин, създавайки единствен по рода си синтез, красив и идеално подхождащ на вашите нужди и очаквания. По този начин, ако имате стари и ценни мебели и произведения на изкуството няма да бъдат излишни, а напротив, ще се вплетат в новия интериор. 

цветове на хол



3. Най-добрия избор, особено за заети хора.За тези, които работят много и имат по-малко време, за да се посветят на интериорния дизайн на своя мечтан дом, наемането на интериорен дизайнер е спестяване на пари, време и излишни нерви.

4. Функционален дизайн.Всеки професионален дизайнер е добре запознат с добрата функция на мебелите, новостите при механизмите. Ще съобрази правилното разпределение спрямо вашите специфични нужди и изисквания.

5. Професионална оценка.Дизайнерът може адекватно и съвсем професионално да оцени ситуацията и да изгради правилен план на действие и последователност. Това от своя страна ще ви позволи да планирате бюджета си по-добре и да харчите по-ефективно.

6. Свръзка с останалите звена за реализацията. Интериорния дизайнер има нужните контакти с под изпълнители. Започвайки от майсторите, изработване на мебели по детайл, текстилни фирми, настилки, плочки и т.н.

7. Предотвратяване на скъпо струващи грешки.Наемайки дизайнер вие ще разполагате с още един чифт очи, които са добре обучени да видят неща, които на вас ще ви убегнат. Това ще помогне да избегнете скъпи грешки, като закупуването или направата на неща, които не са изгодни за вас.

8. Предотвратяват конфликт с трети страни.Вярвате или не интериорния дизайнер може да ви бъде от голяма помощ, особено когато вашето семейство е многочленно. Съвсем нормално всеки член има собствена идея за декорация на дома, които могат да създадат допълнителни конфликти. Наемайки интериорен дизайнер вие си решавате този проблем, защото той ще събере идеите на всеки човек и ще се опита да включи най-доброто от техните изисквания в личните им пространства. Това ще създаде хармония, която вие безспорно желаете.

9. Ще спестите пари Последно, но не по значение е възможността за спестяване на пари. С всичко написано по-горе вече имате представа как може да се случи това. Вероятно вече сте си отговорили и на въпроса защо имате нужда от интериорен дизайнер.

Всяко кътче и ъгъл от вашия дом заслужава да бъде красиво, но по един наистина уникален начин, който може да бъде постигнат само с помощта на професионализма на дизайнера. За това, ако вече сте взели вашето решение и търсите най-добрите идеи и концепции за проектиране на интериора, доверете се на опитния дизайнер на Моми Студио, Антония Саранеделчева, която ще ви помогне да получите мечтания дом.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар