Strap on пенис колан – готови ли сте да опитате нещо ново?

страп он пенис колан
За повечето хора секс играчките от типа Strap on пенис колан са атрибут, използван единствено от лесбийки. Това е донякъде вярно, защото дамите, любителки на женските ласки ги обожават и често ги включват в любовната си игра, но и не съвсем. Истината е, че все повече хетеросексуални двойки също ги използват, с цел да разнообразят любовния си живот, да реализират своя фантазия или да компенсират някои физически недостатъци.

Готови ли сте за Strap on предизвикателството?


Пенис коланите могат да внесат много емоции в сексуалния живот на една хетеро двойка, но повечето ‘’правилно’’ ориентирани хора се срамуват и притесняват да опитат нещо подобно. Все пак секс играчките се използват от отворени и достатъчно разкрепостени хора – ако сте от консервативния тип, не очаквайте те да ви доставят удоволствие просто ей така. Ако сте готови за предизвикателството strap on, ето какво трябва да знаете:

Защо пенис колан, а не обикновено дилдо?


Ако си задавате въпроса защо точно пенис колан, а не обикновено дилдо или вибратор, то отговорът е ясен – strap on играчките ви дават повече удобство. Докато незакрепящите се отливки ви задължават да ги държите в ръка, пенис коланите ви дават пълна свобода на ръцете. С колан имате възможност да си осигурите повече стабилност по време на секс, като се придържате за нещо или се подпирате, в същото време можете да използвате ръцете си, за да стимулирате ерогенните зони на партньора си.

Избор на модел


Изборът на Strap on играчката е еднакво важен и за приемащия и за отдаващия. Докато големината, твърдостта и формата на дилдото имат особено значение за пасивната страна, то начинът на закрепяне е важен за активния участник в играта. Има модели, които се прикрепят към тялото чрез регулируеми каишки и могат да се носят както от мъже, така и от жени. Други модели са под формата на удобни гащички, които се поставят и свалят много по-лесно и бързо. Когато пенис коланът ще се използва от мъж е добре да се избере кухо дилдо, в което да бъде поставен пениса. Специално за дамите има двойни отливки, които се прикрепят единствено към вагината на активната страна и се придържат на място от вагиналните мускули.

Може ли един хетеросексуален мъж да позволи на своята партньорка да бъде активната страна?


Много мъже си мечтаят тайно да бъдат обладани от своята интимна партньорка, но се притесняват да го признаят, поради предразсъдъка, че това ще породи съмнения относно сексуалната им ориентация. Този предразсъдък е напълно безпочвен, тъй като сексуалността се формира на база кой пол те привлича сексуално, а не по какъв начин практикуваш секс. Мъжете обичат аналната стимулация не по-малко от жените и strap on пенис коланите са най-добрата възможност да си доставят и това удоволствие.

Това, че сте вложили средства и усилия в покупката на Strap on пенис колан не ви задължава да го използвате постоянно. Неговото присъствие ви дава просто още една възможност за сексуално забавление, но не ви обвързва с никакви ангажименти. Все пак не пречи да го държите на удобно място в спалнята и то задължително заедно с подходящ лубрикант.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар