3 типа секс играчки, които решават сериозни проблеми

комплект секс играчки
За повечето хора фразата ‘’Секс играчки’’ означава забавление и навлизане в непознати и неизследвани територии, но за не малка част от човечеството тези артикули са не просто възможност за сексуална стимулация, а решение на сериозни физиологични проблеми. Секс индустрията няма за цел единствено да провокира у хората любопитство и желание за изживяване на нов тип удоволствие, но и да помогне на тези, които природата е ощетила по един или друг начин да се почувстват пълноценни и да доставят и получат удоволствието, което им се полага по право.

Ето три типа секс играчки, които решават сериозни физиологични проблеми:

Пенис рингове
Пръстени, пристегачи... както и да ги наричаме, тези секс артикули са истинско спасение за сексуалния живот на много двойки. Тяхното предназначение е да сведат до минимум циркулацията на кръв в областта на мъжките гениталии и по-конкретно от и към ствола на пениса. По този начин се постигат няколко много ценни ефекта – от една страна се повишава твърдостта на ерекцията, а от друга се постига нейното дълготрайно запазване. Като допълнителен бонус се забавя многократно еякулацията, което дава възможност за значително удължаване на сексуалния акт.

Пенис ринговете са изцяло мъжко приспособление, от което обаче най-много ползи извличат жените. За много мъже е проблем да постигнат качествена ерекция и да я запазят, а както знаем преждевременната еякулация е проблем, който може да унищожи интимния живот и дори любовта в една двойка. Благодарение на този тип секс играчки мъжът може да достави максимално удоволствие на своята половинка и в същото време да повиши своето самочувствие, като остави проблемите в миналото и се превърне в перфектен любовник.

Вагинални топчета
Трудно е да се каже кога точно и в коя част на света са изобретени тези уникални по рода си секс приспособления, но е факт, че датират от дълбока древност и продължават да бъдат актуални до днес. Тяхното първоначално предназначение е било да доставят удоволствие на дамите, които ги носят дълбоко в своето влагалище, но с времето е станало ясно, че имат едно огромно предимство – помагат за стягане на вагиналната мускулатура и съответно допринасят за удоволствието по време на секс както на жените, така и на техните силни половинки.

С времето вагиналните стени губят своята еластичност и влагалището се отпуска, като при повечето жени този проблем възниква вследствие на естествено вагинално раждане. Това състояние намалява удоволствието от секса и у двамата партньори, като най-потърпевши са дамите, които започват да се чувстват непълноценни и губят желание за интимна близост. Благодарение на, така наречените азиатски топчета, жените могат да тренират вагиналната си мускулатура и да я направят отново стегната и тонизирана. Самата употреба на топчетата е изключително приятна за нежния пол, а ефектът е бърз и поразителен.

Пенис помпи

Повечето мъже споделят, че биха желали да имат по-голям пенис, но за една част от тях желанието е напълно основателно. За много мъже по света малкият пенис е сериозен проблем и причина за липсата на постоянен сексуален партньор. Благодарение на пенис помпите мъжкото достойнство може да се уголеми с няколко сантиметра, като говорим не само за дължина, но и за неговата обиколка. Модерните пенис помпи са удобни за употреба и много ефективни. Към момента те са най-ефикасното, неинвазивно и достъпно средство за уголемяване на пениса.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар