Ръководство за безопасна употреба на вълнуващите пенис колани

пенис колани
Данните показват, че броят на двойките използващи пенис колани се е увеличил драстично през последните 10 - 20 годни и това е напълно обяснимо, предвид сексуалната разкрепостеност и стремежа на хората да опитат нови сексуални практики, които да направят интимния им живот по-интересен и вълнуващ.

По правило, този тип секс атрибути се използва предимно от гей двойки и по-конкретно от жени, но все по-често и хора с хетеросексуална ориентация решават, че сексуалният им живот има нужда от ново предизвикателство и логично – купуват пенис колан. Това, което малко от тях знаят е, че удоволствието от неговата употреба не идва автоматично, а тяхната безопасност не е напълно гарантирана. Ето няколко важни правила, които ще ви помогнат да преминете през ‘’Strap on’’ приключението възможно най-безпроблемно.

Изборът на пенис колан трябва да се направи от двамата партньори


Ако смятате да изненадате своя интимен партньор/партньорка, като в разгара на най-страстната нощ извадите прикрепящото се към тялото дилдо, то помислете отново. Не всеки е толкова разкрепостен, че да приеме такава авантюра напълно спонтанно. Най-често до решението се стига след дълъг размисъл и увещания от страна активната страна, т.е. тази, която ще носи колана. Неписаното правило гласи, че моделът се избира по равно от двамата участници в играта, като носещият избира цвета, а получаващият избира формата и модела.

Заложете на високото качество


Нискокачествените играчки (и тук говорим за всички видове секс артикули) могат да развалят не само настроението ви за вечерта, но и като цяло отношението ви към секса и дори към партньора. Категорично ви забраняваме да използвате евтини пенис колани, защото рисковете от тяхната употреба съвсем не са малко. Има много случаи на счупени дилда и скъсани каишки по време на секс, а да не говорим за възможността да се сдобиете с вагинално възпаление или гъбична инфекция – да, някои материали имат свойството да ги причиняват.

Не забравяйте лубриканта


Дори да не използвате лубрикант при обичайните си практики, в този случай не бива да го забравяте. Най-добре е да го закупите заедно с основния артикул, като при нужда може да се консултирате с продавача кой е най-подходящият овлажнител за играчката, която сте избрали. Имайте предвид, че различните материали са съвместими с различни видове лубриканти, например силиконът и овлажнителите на маслена основа по правило не се обичат. Знайте, че повечето материали, от които се правят пенис отливки имат свойството да изсушават влагалището, затова не разчитайте много на естественото овлажняване.

Въоръжете се с голяма доза търпение и чувство за хумор


Ако очаквате първото ви Strap-on приключение да бъде романтично, то ще се наложи да преосмислите цялостната си концепция за секс играчките. При употребата на пенис колани няма изтънчена еротика, особено ако ви липсва всякакъв опит. Самото поставяне на колана може да бъде много комично и за двете страни. Повечето жени се чувстват странно, когато за пръв път се окичат с мъжки атрибут, а да не говорим за нуждата да научите как да прониквате в интимната си половинка - колко дълбоко, с каква интензивност и в коя поза.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар