Как да си изберем дилдо?

дилда
Днес всички сме достатъчно разкрепостени по отношение на своята сексуалност, а секс играчките са по-достъпни от всякога, така че да притежаваш дилдо не е нито срамно, нито пък събитие, с което можеш да се гордееш. В западното общество, всяка трета жена държи подобен фалически инструмент в нощното си шкафче, без значение дали е обвързана, сингъл или между две връзки. Същото се отнася и за голяма част от хетеро и хомосексуалните двойки. Ако сте от малкото, които все още нямат такъв секс атрибут, то ето какво трябва да знаете преди да пристъпите към покупка.

Как да изберем?

Когато ви предстои покупка на изкуствен фалос, трябва да вземете предвид няколко важни аспекта, така че да изберете модел, който наистина ще ви доставя удоволствие и няма да ви причинява неудобства. Само на теория, да си купиш изкуствен пенис е лесно. На практика се оказва, че изборът съвсем не е лесен. Ето какво трябва да вземете под внимание:

Как ще го използвате?

Има значение, дали ще ползвате уреда соло или с партньор. Специална разработка за хомосексуални двойки са двойните дилда, които се използват предимно от дами, почитателки на женските ласки. Предимство на двойните уреди е възможността за огъване, позволяваща двойна пенетрация при солови занимания. Друг важен въпрос е: в кой отвор ще го поставяте – моделите за анална стимулация задължително трябва да имат широка основа, предпазваща от хлътване.

Размерът има значение

Много жени си мечтаят за пенис с огромни размери, но на практика се оказва, че големите уреди не винаги предлагат приятни усещания. При избора на дилдо е добре да знаете точно кой размер ви носи най-голямо удоволствие – твърде големият ще ви причини болка, а малкият няма да изпълни своето предназначение. Най-добре е да си спомните големината и формата на пениса на мъжа, който ви е доставял най-голямо удоволствие и да търсите модел с подобни размери. Избирайки сред огромното разнообразие от артикули в секс шоповете е важно да знаете, че и формата има значение. Реалистичните отливки ще ви създадат усещане за нещо познато, а извитите фалоси ще ви позволят да стимулирате своята G-точка.

Избор на материал

Когато избирате такъв секс уред, трябва да обърнете специално внимание на материала, от който е изработен. Съвременните играчки са изработели от PVC, силикон, гелообразни композити, еластомер, кожа, гума, винил и невероятно реалистичната като усещане - кибер кожа. Тези материали са много нежни и гъвкави и създават едно много приятно и познато удоволствие, но за жалост с времето се деформират и разкъсват. Ако предпочитате по-грубия секс и по-дълготрайните играчки, заложете на материали като метал, дърво, силикон Glass или боросиликатно стъкло.

Как да почистваме и да се грижим за изкуствения фалос?

Когато купувате дилдо, трябва да вземете предвид и какви са изискванията за неговото почистване. Ако не искате да съсипете скъпа и удобна играчка се информирайте с какво и как се почиства и спазвайте указанията след всяка употреба. Уредите от Jelly, PVC, винил, еластомер и кибер кожа са порести и никога не могат да бъдат почистени на 100%, затова е най-добре да ги използвате играчката с презерватив, особено ако ще я ползвате и за анална стимулация или ще я отстъпите на друг човек. Видът на лубриканта също е от значение, а такъв обезателно ще ви бъде нужен. Най-добре изберете овлажнител на водна основа, за да предпазите деликатното покритие.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар