5 типа еротично бельо, което вашата половинка иска да носите

еротично бельо
Жените обичат да пазаруват дрехи и обръщат особено внимание както на връхното облекло, така и на бельото, особено когато искат да зарадват своята половинка с чифт прелъстително еротично бельо. Малко са мъжете, които ще заявят директно: ‘’Искам да носиш това’’ - по-вероятно е да ви го намекнат, подарявайки ви секси комплект, който истински ги възбужда. Ако искате да изпреварите събитията и да зарадвате своя партньор, сбъдвайки еротичните му желания, ето към кой тип долни дрехи да се насочите при следващото пазаруване.

1. Чорапи и жартиери

Класика! Още от времето на тяхното създаване, жартиерният колан и чорапите са най-силно въздействащият на мъжете тип бельо. До днес не е открит секс аксесоар, който да се радва на такава популярност – над 90% от мъжете от всички възрасти признават, че жартиерите и чорапите ги подлудяват. Причината вероятно се дължи на комбинацията от гола плът и елементи, които покриват част от зоната между торса и бедрата. Изобщо, този тип долно облекло е сигурна предпоставка за незабравими еротични изживявания. Ако смятате да купите само един жартиерен колан, то заложете на класиката – черна дантела, която ще можете да комбинирате с мрежести, плътни или фигурални чорапи.

2. Корсети и бюстиета

Не случайно жените са били на пиедестал в епохата, когато корсетът е бил задължителна част от дамското облекло. Няма мъж, който да не харесва женската фигура, наподобяваща пясъчен часовник. Повдигнатият и подчертан бюст в контраст с тънката талия прави огромна услуга и на останалата част от женското тяло – най-вече на ханша. Малко жени биха носили с радост класически корсет, тъй като твърдата материя и втъканите в плата банели и други метални компоненти пречат на дишането и ограничават движенията, но този тип облекло ще нагорещи страстите до червено, а при такъв резултат, коя жена не би изтърпяла това физическо наказание.

3. Бельо, изработено от латекс

Изкуствените материи, като латекс, винил, PVC и гума трудно ще накарат повечето жени да изпаднат във възторг. Този тип еротично бельо се носи предимно от почитателки на BDSM ролевите игри, именно в подобни ситуации, защото, колкото и добре да изглежда върху тялото, то има неприятното свойство да запарва и залепва към кожата. Чифт садо-мазо бельо със сигурност ще се хареса на вашата силна половинка, затова не бързайте да отхвърляте идеята без да сте опитали. Примирете се с трудното обличане и събличане на латекса и се въоръжете с търпение... и с голямо количество талк, разбира се.

4. Бельо с изрязани отвори

Секси бельото с отвори може да бъде невероятно съблазнително, дори ако само прошепнете на интимната си половинка какво носите под дрехите, докато сте на обществено място. Това, което му придава невероятен чар е способността едновременно да покрива и разкрива ерогенните зони, в зависимост от гледната точка – точно както при наполовина пълната или празна чаша. Друго предимство на бельото с отвори е, че улеснява секса, тъй като не е нужно да се съблича. Дори да не сте почитатели на секса на обществени места, с такова бельо ще ви се наложи да станете.

5.Прашки и push up сутиени

Малко са жените, които не носят такъв тип еротично бельо, но тези, които залагат на прашките и сутиените с подплънки знаят, че мъжете ги обичат. Благодарение на повдигащите сутиени много жени си намериха половинки сред почитателите на по-пищните бюстове, макар и самите те да не притежаваха такива. Бразилските гащички пък си остават вероятно най-удобното долно облекло, което просто между другото подчертава чудесно женските задни части.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар