Еротично бельо – просто дреха или символ на превъзходство?

Всяка съвременна жена има в гардероба си поне един чифт еротично бельо, а тези, които знаят как да черпят с пълни шепи от живота просто не признават семплите ‘’Casual’’ долни дрехи. Секси бельото е не просто част от облеклото, а символ на превъзходство, което дамите получават автоматично, стига да знаят как, кога и къде да го носят.

За интимната част от облеклото на жените е казано много, но то почти никога не е разглеждано като психологически фактор. Факт е, че секси оскъдните дрешки въздействат изключително дълбоко и то не само на мъжете, но и на дамите, облечени в тях. Ако искате да накарате една изтъкана от комплекси жена да придобие повече самоувереност, просто променете стила ѝ на обличане – най-вече долното ѝ облекло.

От какво бельо има нужда всяка жена?


Ако една жена иска да властва над мъжете, тя трябва да носи по-разкрепостени модели бикини и сутиени. За целта не е нужно интимните дрехи дори да бъдат на показ. Самият факт, че жената знае точно какво носи под ежедневното си облекло ѝ дава сила, за която тя може дори да не подозира. Усещането за превъзходство е изцяло на подсъзнателно ниво, но то се забелязва и от околните – инстинктивно.

Жената, носеща секси бельо не е задължително да бъде груба, директна и вулгарна в своята сексуалност. Тя може да управлява с желязна ръка, облечена в кадифена ръкавица, стига да осъзнае, че чрез собствената си сексуална енергия може да контролира и ръководи останалите сфери от своя живот – кариера, семейство, социални дейности, приятелски кръг и т.н.

Еротичното бельо, от което всяка жена се нуждае трябва да бъде изработено от нежна ефирна дантела. Това важи както за сутиените, така и за бикините, а още по-добре ако са налични и няколко чифта дантелени прашки. Чорапите и жартиерите си остават класика, която подлудява мъжете. Дамите, които ги смятат за неудобни и твърде дръзки, трябва да преосмислят своята позиция, ако искат да се сдобият с превъзходство както на интимния фронт, така и в останалите житейски области.

Кога секси бельото е задължително?


Разбира се, на първа среща никоя жена не би рискувала да облече спортен сутиен и чифт раздърпани дълбоки, бабешки гащи, независимо колко твърдо решена е да се направи на недостъпна пред новата си тръпка. Другите случаи, в които интимното облекло трябва да представлява еротика в най-чист вид са... всички останали дни от годината, с изключение на случаите, когато това е невъзможно или просто неуместно, разбира се. Все пак, не бихте отишли на фитнес или в боулинг залата с чорапи и жартиери, но пък и нищо не пречи под спортните дрехи да носите оскъдни и изкушаващи прашки и сутиени.

Как трябва да се носи секси бельото?


Задължително с максимална самоувереност. Забравете за възрастта, социалното си положение, семейния си статус и физиката. Не мислете за целулита, а просто изберете еротично бельо, което подчертава съблазнителните части от вашето тяло. Бельото не може да прикрива, но успява по-добре от всичко на света да отклонява вниманието. Обличайте модели, които подчертават пищния ви бюст или разкриват приятно заобленото ви седалище и ще бъдете изненадани как увисналият корем или целулитът по бедрата повече няма да бъдат фактор за вашето самочувствие.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар