Скъп или евтин хладилник Либхер – кое да изберем?

Когато намерим в интернет реклама на хладилник Либхер почти винаги виждаме фразата ‘’ниска цена’’, този рекламен трик обаче доста подвежда потребителя, като му внушава, че марката предлага единствено бюджетни решения. Либхер предлага толкова голямо разнообразие от модели хладилници и фризери, че е невъзможно всички уреди да бъдат от един ценови клас. Спокойно можем да кажем, че хладилниците на немската марка отговарят на всеки вкус и бюджет, така че въпросът е кое да изберете вие?

Предимства на скъпите модели

Ако сте решили да отделите по-голям бюджет за покупка на хладилник е съвсем в реда на нещата да заложите на по-големите и луксозни модели. Предимствата на скъпия хладилник Либхер са:

· По-стилния дизайн;

· Повече и по-модерни функции;

· По-голяма площ на вътрешните отделения;

· По-качествено съхранение на храната, благодарение на иновативните технологии.

Ако трябва да бъдем обективни и да посочим и недостатъци, то със сигурност луксозните модели не са лишени от такива. Масово разпространена заблуда е, че скъпите уреди работят по-дълго. Истината е, че колкото по-сложни и модерни функции предлага един хладилник, толкова повече системи и компоненти участват в неговата работа, а вероятността те да се повредят е голяма. Електрониката при най-новите хладилници Либхер осигурява огромно удобство при регулиране на температурата, но тази фина техника, както знаем най-често се нуждае от поправки.

Дори да платите огромна сума за най-новия хладилник Либхер от луксозния клас, това не значи, че той ще работи безотказно, в случай че го експлоатирате безобразно. Ако сте закупили уред с покритие от Инокс или неръждаема стомана, няма гаранции, че ще избегнете появата на ръжда, ако междувременно сте го издраскали и го държите изложен на постоянна влага. Неправилната употреба от ваша страна ще се отрази също на работата на компресора и на състоянието на вътрешното отделение. Уредите на марката са здрави, но това не значи, че са устойчиви на всичко.

Предимства на бюджетните решения

Ако не можете да си позволите луксозен хладилник Либхер, винаги можете да намерите подходящо бюджетно решение, което да отговори на вашите нужди. Недостатък на по-евтините модели е семплата визия и функции, но за много хора това качество е всъщност предимство. Класическата визия на хладилника дава по-голяма интериорна съвместимост с останалата част от кухненското оборудване, а освен това ви позволява да вземете по-компактен модел, в случай че не ви е нужен голям хладилник.

Много голям плюс на по-евтините модели хладилници Либхер е, че в случай на повреда, те се диагностицират и ремонтират много по-бързо и евтино. Резервните части за тях са също много по-достъпни, а да не забравяме, че по-семплият, като технология уред се поврежда и много по-рядко при правилна експлоатация.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар