5 предимства на съвременните дилда

дилдо
Никой не може да каже кой е първооригиналът на съвременните дилда, макар че вероятно най-старият подобен атрибут, открит при археологически разкопки е на повече от 30 000 години. Фалическите символи имат особено значение за повечето етноси, като в голяма степен се смятат за атрибут на плодовитостта. Изкуственият фалос не е имал единствено символична функция, макар че за това се говори рядко. Истината е, че още в древността, жените са използвали различни заместители на мъжкия полов орган - кога за изпълнение на религиозни ритуали, кога за собствено удоволствие.

Днес има цяла индустрия, която печели добре от сексуалните нужди на хората. Човекът е сред малкото видове в животинския свят, който използва секса основно като средство за удоволствие и след това с цел репродукция. На пазара на секс играчки, едни от най-купуваните продукти са именно атрибутите с фалическа форма. Купувачи са не само жените, но и много мъже с различна сексуална ориентация, както и еднополови и смесени двойки.

5 предимства на невибриращата пенис отливка

Да изтъкнем плюсовете на изкуствените пениси, предлагани в секс шоповете е лесно. Всъщност, по-трудно е да открием какъвто и да е недостатък, освен фактът, че дилдото не е мъж от кръв и плът, който да се впечатлява от чудесната визия на своята половинка, да прави комплименти и да предлага утеха в трудни моменти. Ето и част от най-ярките предимства на изкуствения фалос, използван днес:

1. По-качествени хипоалергенни материали

Пенис отливките, които се предлагат в магазините за възрастни вече са изработени от много качествени материали, специално пригодени за проникване в деликатните отвори. Независимо дали ще го използвате за вагинална или анална стимулация, изкуственият пенис може да причини много сериозни проблеми, когато е изработен от материали с ниско качество. Не можем да не споменем играчките от кибер кожа, които пресъздават максимално точно човешката обвивка – те не дразнят, не предизвикват алергични реакции, възприемат бързо телесната температура и създават усещане, което е най-близко до реалното.

2. Възможност за употреба без участие на ръцете

Това, което до скоро се смяташе за неудобство при мастурбация с изкуствен фалос, вече е напълно решен от производителите проблем. В сексшоповете има различни модели дилда със специално разработена основа, използваща принципа на вакуумно засмукване. Те могат да се закрепят достатъчно здраво върху различни гладки и твърди повърхности и да се използват при пълна свобода на ръцете. Това е не само огромно удобство, но и практична разработка за още по-пълноценно и реалистично изживяване.

3. Съвместимост с пенис коланите

Съвременните невибриращи отливки са пригодени за безпроблемно закрепяне към повечето модели пенис колани. Това е огромен плюс за авантюристите, използващи този вид приспособления, тъй като дава допълнителни възможности за използване на играчката. Все пак предназначението на изкуствения пенис е да доставя удоволствие, така че колкото повече хора се възползват от него, толкова по-добре.

4. Разнообразие от форми и размери

Разнообразието при този вид секс артикули е огромно и тук имаме предвид не само материалите и цветовете, но и формите и размерите. Днес можете да намерите точния размер, който в природата е много трудно да се открие, а също и формата, която ще направи стимулацията точно такава, каквато я предпочитате. С добавени релефи, извити и огромни – съвременните донгове могат да задоволят дори най-странните прищевки на любителите на секса.

5. Възможност да се използват едновременно от двамата партньори

Двойните дилда си остават класика и все пак са сравнително ново изобретение. Те са чудесни за употреба по двойки, като това могат да бъдат както хомосексуалисти, така и разнополови партньори. Високата им еластичност позволява също U-образно огъване, за да могат да послужат и за двойна пенетрация при поява на подобно желание. Пенис отливките, познати със звучното име ‘’дилдо’’ тепърва ще претърпяват още промени, които ще ги направят по-удобни за използване, по-приятни като усещане и конкурентни на вечния съперник – вибратора.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар