Задължителните връхни дрехи за всяка жена

връхни дрехи
Връхни дрехи – стилни и практични

Без значение кой сезон е, връхни дрехи винаги са нужни. Е, единствено през лятото остават на заден план, но през останалото време от годината – няма начин.

Защо да не превърнете този задължителен елемент от тоалета в нещо удивително.

Вижте кои са задължителните връхни дрехи, които трябва всяка жена да има на разположение.


Палто
Вълненото палто е подходящо за една стилна визия. То е топло и излъчва класа. Може да се спрете на класически втален модел или на така популярните напоследък дъфели.

Това са палта със средна дължина, които са заимствали своята кройка от американските войнишки униформи. Те се изработват от дебела вълна и често разполагат с топла качулка.

Тренчкот
Тренчкотът (или само тренч) е подходящ избор за есенните и пролетни дни. Класическите модели са със средна дължина, но има и такива, стигащи до коленете. Те се съчетават отлично с панталон или пола.

Яке
Класическото пухкаво яке е незаменим съюзник в студените зимни дни. То е изработено от материя, която затопля много бързо, и е страшно удобно в ежедневието. Много популярни са моделите с дължина, обхващаща дупето, а на талията се пристягат с колан.

Може да изберете модел с или без качулка, а цветовете са повече от разнообразни, но най-подходящи са неутралните тонове, които може да се съчетават лесно с останалите дрехи от тоалета.

Кожено яке
Няма как да минем без коженото яке. Всеки, който го е носил такова, знае, че това е изключителна връхна дреха. Тя е подходяща за много поводи – като се започне от ежедневието, комбинирано с дънки и се стигне до вечерен тоалет от рокля и обувки на висок ток.

С две думи – задължително е да имате едно кожено яке в гардероба.

Това са връхните дрехи, които всяка жена, която иска да изглежда стилно, а и да й е топло.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар