Дънки и обувки - как да ги съчетаем

Дънки и обувки

Съвети при избора на обувки, когато носим дънки


Не мислете, че да обуете дънки и обувки не е толкова сложно. Да, може да няма чак толкова голяма философия, но пък някои съвети как да го направите, ще ви осигури модерна и все пак много удобна визия.

Скини дънки
Този модел дънки са предназначени да подчертават формата на краката. Ако ще ги криете във високи до коляното ботуши или дори чизми, няма особен смисъл да облечете точно такъв модел дънки.

Затова нашето предложение е боти до глезена. В случай, че се спрете на такива в телесен тон, то краката ви ще изглеждат по-дълги и много стройни.

Дънки до глезена
Моделът дънки с такава дължина оптически издължава краката. От друга страна обувките стилето правят същото. Комбинацията от двете, освен че е много красива, има и чисто практическа страна – прави краката наистина дълги. Съчетайте деним с червени обувки и черна чанта – просто класика.

Дънки с широк крачол
Ако моделът дънки, който сте избрали е с широк крачол имате два варианта. В случай, че сте достатъчно висока (над 170 см.), заложете на ниски обувки. Ако пък не може да се похвалите с такъв ръст, то задължително изберете обувки на висока платформа или с дебел висок ток.

Прокъсани дънки
Те стоят чудесно както с бели кецове, така и с груби кубинки с връзки. Ако сте избрали кецовете заложете на бяла тенска, а във втория случай добавете и тъмно яке или сако за повече контраст.

Черни слим дънки
Заради своя цвят, тези дънки може да се комбинират на практика с всичко. Нашето предложение – бели кецове или пък модел с ярък наситен цвят.

Изчистен модел дънки
Никакви ципове, прокъсано, кръпки и т.н. екстри по дънките. Те са идеалната основа, върху която вашите ботуши над коляното може да изпъкнат. Много актуален е велурът при този модел ботуши.

Бели дънки
Прекрасно стоят с бежови боти, но може да заложите и на светлосивото или светлокафявото. Целта е да се избегне прекаления контраст, който бихте постигнали с черни боти, например.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар