Как да пазаруваме правилно от секс магазин

секс шоп

Какво може да ни заведе в един секс магазин?


Причините, които карат хората да посетят секс магазин са много и разнообразни. Докато някои търсят спасение от скуката в семейната спалня, то голяма част от потребителите на секс артикули се стремят да решат сериозен проблем, който им пречи да се насладят максимално на своята сексуалност, който ги комплексира или който ги лишава напълно от интимни ласки.

Въпросът: Какво би ни накарало да посетим магазин за секс играчки е несъществен, защото по-важно е да знаем отговора на въпроса: Какво търся и как да го намеря? Тук ще ви дадем няколко полезни съвета как да извлечете максимум ползи от пазаруването в секс магазин, независимо дали е физически обект или онлайн секс шоп, в който се предлагат същите артикули със същото качество и цени.

Не се срамувайте да питате


Когато търсите конкретен артикул, но не го намирате на щанда или в каталога на магазина – питайте. Така си спестявате риска да закупите нещо, което не отговаря на вашето търсене или нещо, което ще ви навреди повече, отколкото ще ви помогне. Това е валидно не само за секс козметиката, но и за играчките за сексуална стимулация, тъй като те също могат да нанесат значителни щети, особено ако изберете продукт с лошо качество или несъвместим с вашата анатомия.

Опознайте добре своите нужди и тези на своя партньор


За да изберете правилната секс играчка е от решаващо значение да знаете много добре какво доставя удоволствие на вас и вашия партньор. В някои случаи предпочитанията на двамата партньори се разминават напълно, затова решението е да изберете играчка, на която и двамата ще се наслаждавате или продукт, който със сигурност ще достави удоволствие на вашата половинка.

Не бъдете егоисти и не купувайте нещо, с което да издевателствате над своя партньор – сексът трябва да носи удоволствие, а не да бъде средство за изтезание, освен ако това не е целта, разбира се. Тук не говорим за почитателите на БДСМ ролевите игри, защото те обикновено са наясно какво търсят и как да го изберат. Ако искате да направите закачлив секс подарък на приятелска двойка е редно отново да познавате личните предпочитания на всеки от тях или да заложите на нещо неутрално, което наистина ще бъде прието на шега.

Заложете на качеството


Секс играчките не са евтини, но това не е оправдание да се насочите към нискокачествените продукти. Имайте предвид, че атрибутите за сексуална стимулация не са подложени на щателен контрол и някои от тях са произведени от материали със съмнителен произход и качество. Ако искате да си спестите генитални инфекции и дискомфорт в интимната област, в никакъв случай не купувайте евтини вибратори, дилда, Butt Plug-ове и изобщо играчки, предназначени за вътрешна стимулация или поне ги използвайте с презерватив, когато е възможно.

Купете и нужните консумативи


Когато посещавате секс магазин е добре да закупите на място и нужните за употреба на играчките консумативи. Повечето хора - къде от притеснение, къде от вълнение забравят, че при употреба на конкретен секс атрибут ще им бъдат нужни специализирани консумативи, а те са не по-малко важни.

Имайте предвид, че лубрикант ще ви бъде необходим както когато купувате пенис помпа, така и когато използвате вибратор, анална отливка или мастурбатор. Лубрикантът трябва да бъде изцяло съобразен с материала, от който е изработена вашата играчка, за да не я унищожите още след първата употреба. Силиконовите секс играчки и тези от кибер кожа са съвместими единствено с овлажнители на водна основа – в никакъв случай не ползвайте вазелини, кремове и масла, само защото това имате под ръка в момента.

Препаратите за почистване и дезинфекция на секс играчки са не по-малко необходими. Не се заблуждавайте, че можете да почистите качествено един скъп вибратор от кибер кожа или медицински силикон с вода и сапун. С това рискувате да оставите на повърхността голямо количество бактерии и не на последно място да повредите скъпата и качествена играчка.

Погрижете се добре за доставката


Добрите секс магазини предлагат дискретна опаковка и доставка на своите продукти, но въпреки това обмислете добре как ще получите своята секс играчка. Посочете точен адрес, като избягвате да давате адреса на работното си място, където има опасност колегите ви да научат за вас повече, отколкото желаете.

В случай че посочите домашния си адрес се погрижете лично да получите пратката или да ангажирате доверено лице – едва ли искате вашите родители, деца или други роднини да са наясно с какви интимни занимания се ангажирате в свободното си време.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар