Външният вид лъже

Външния вид лъже

Красива блондинка се разхожда по улицата, а мъжете се обръщат препотени след нея и буквално им потичат лигите. Здрав загорял младеж в елегантни дрехи концентрира погледите на всички жени в заведението. Това са гледки, които неизбежно са минали пред погледа на всеки от нас. Особено през летния сезон, когато количеството на дрехите става все по-оскъдно, за сметка на напиращите форми.

Естествено е хората да се заглеждат по атрактивни и съблазнително изглеждащи екзепляри от единия или другия пол. Красивите хора също отлично знаят въздействието на своя вид и съзнателно го подчертават с ефектно облекло, грим, аксесоари, прически и предизвикателно поведение. Но във всичко това има и една голяма заблуда, за която повечето хора не си дават сметка. А именно, че чудесният външен вид не гарантира добри сексуални способности. Тази истина се учи обикновено дълго време. Особено трудно я възприемат по-младите хора, които са невероятно безкомпромисни и критични към външния вид на околните. Често те се заблуждават, че биха могли да поддържат връзка (или да правят секс) само с най-красивия мъж или жена. А на практика това е крайно неправилна постановка.

Опитът сочи, че много от красавиците и харесваните мъже са изключително неспособни сексуални партньори. Именно заради привлекателността си те мислят често, че са добри любовници. Ей така, защото са хубави. Случва се изумително съблазнителни манекенки да лежат като „талпи” в леглото и да не се стараят изобщо, а загорели хубавци да блъскат партньорката си с подхода на дървосекач. Най-късно тогава е време да помислим по въпроса, дали външният вид подсказва сексуалните способности на индивида. Попитайте някой по-възрастен и опитен познат и той непременно ще ви разкаже за мъже и жени, които са изглеждали крайно невзрачно, но са го дарили с невероятен секс. Понякога именно физическата непривлекателност превръща подобни хора в истински урагани от страст. Знаейки, че не са предпочитаните партньори, те се стараят максимално и се раздават в леглото без остатък. И това ги превръща в нещо много повече, отколкото видът им може да издаде.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар