Въпрос на вкус


Въпрос на вкус
Мъжете и жените са различни и този прост факт е толкова известен, че го знаят и учениците в първи клас. Двата пола са генетично и хормонално предопределени да бъдат разнолики – както визуално, така и ментално, емоционално, вкусово и по ред показатели още. Затова е добре да свикнем с него и да не създаваме драми там, където всъщност ги няма.Само една тема е достатъчна, за да стане ясно, че един мъж и една жена възприемат света и живота по коренно различен начин – порнографията. Мъжете (обикновено) харесват порно, жените (обикновено) го осъждат. На практика, женското осъждане е много често плод на фалшиви социални предразсъдъци, но дори и при това положение ние сме свикнали да смятаме, че порното си е изцяло мъжка територия.

Много мъже разглеждат и свалят порно от интернет. Този импулс се проявява както у голобради тийнейджъри, така и при улегнали господа. И в това няма нищо особено чудно или осъдително. Проблемите възникват, когато партньорката на мъжа установи наличието на подобни файлове в компютъра му. Обикновено следват драми, сълзи и закани за раздяла. Основният довод е, че след като мъжът има връзка, не би трябвало да се интересува от други жени, още повече да мисли за самозадоволяване. А в това няма нищо вярно.

Мъжете са полигамно устроени по биологичната си същност и винаги имат очи за други жени. Дори да са влюбени до уши. Просто не е задължително да реализират фантазиите си, тъй като съвсем безобидно могат да ги насочат към леснодостъпни порно материали. Това състояние на нещата обаче рядко е приемливо за нежните половинки на мъжете. Обвиненията в „мръснишко” поведение са многобройни, а заплахите за раздяла интензивни.

А всичко това е напълно ненужно. Ако един мъж обича да гледа порно, това не означава, че той е непрокопсаник, развратник или потенциален прелъстител. Истината е друга и значително по-успокоителна – той просто е мъж и това му харесва. И на мъжете не им е понятно как една жена може да направи шопинг-обиколка от 8 часа, но принципно не възразяват (стига да не ги разнасят като куфари и самите тях по магазините). Затова, най-разумната женска политика в подобен случай е следната – „нищо не съм видяла, нищо не съм чула, няма проблем”. А най-радостната за мъжете е – „искам и аз да гледам”. Само опитайте...
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар