Да бъдем палави

Помните ли времето, когато ви се изпотяваха ръцете и разтреперваха краката, само при мисълта за секс с половинката ви? Е, ако това време е поотминало, не се тревожете, а пристъпете към действия. Дори да изпълните само една от долуизброените идеи, то вашият сексуален живот ще претърпи мини-революция. Струва си.

Бърз стриптийз на публично място

Изберете си някое обществено място, вземете си дигиталния фотоапарат и действайте! Идеално място е опустял голям магазин за дрехи, или усамотен паркинг вечерта. Нещата са прости – с приятеля ви изберете място, което е публично, но все пак няма хора наоколо и набързо направете малък стриптийз, който да бъде запечатан на фотоапарата. Действайте решително и не се отказвайте, ако няма реална опасност да бъдете заловени. Можете да сте сигурни, че тези снимки ще ви заредят и двамата с огромна доза еротизъм и сексуални емоции. А след края на сесията е почти сигурно, че адреналинът от преживяното ще ви потикне към бурен секс, в момента, в който се приберете.

Индивидуално бельо

Купете на приятелката си ново бельо. Не, не е от онова, което е много скъпо и с малко плат. Просто едноцветни бикини. Намерете фирма, която щампова надписи и занесете бельото при тях. Накарайте ги да отпечатат някое от нежните обръщения, които само вие двамата използвате помежду си. Този подарък действително ще зарадва дамата ви и ще й покаже, че мислите за нея. А тя знае как да ви се отблагодари най-подобаващо. Бъдете сигурни в това.

Тату-табу

Да си направите татуировка е нещо, което не можем да ви посъветваме, тъй като това би било твърде безотговорно. (Ако харесвате татуировките, това е ваше право и няма нищо лошо в цялата работа. Просто ние не можем да ви потикваме към подобни действия.) Затова пък, временните татуировки са страхотно вълнуващи. Изберете някоя с еротично или закачливо съдържание и си я направете тайно на интимно място. Не е нужно да бъде точно между краката ви – достатъчно е да е някъде от вътрешната страна на бедрото. Това със сигурност ще смае партньора ви и ще го възбуди за дълго време напред.

Ресторант-изненада

Завържете очите на приятелката ви, качете я в колата и я закарайте до някой хубав ресторант. Чак когато седнете на масата й свалете превръзката от очите. Естествено, ресторантът трябва да е луксозен и да можете да се насладите в него на романтична вечеря за двама. След ресторанта ще се уверите сам, че нежната ви половинка ще поиска да ви изяде вас за десерт. Това ще ви хареса, нали?
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар