Секси костюми – твърде дръзко или нещо необходимо?

секси костюм

Извратено ли е да разигравате ролеви игри?


За много двойки е немислимо да разнообразят интимния си живот със секс играчки или еротични костюми. За съжаление, за този тип хора е по-лесно да се впуснат в изневяра, отколкото да се направят на глупаци, като извършат нещо извратено. Истината е, че нищо не е по-извратено от това да откажеш на партньора си удоволствието, от което се нуждае, а още по-лошо – да го откажеш на себе си.

Ролевите игри са спасили много връзки от разпад. Те не просто връщат удоволствието от секса, но помагат на партньорите да се опознаят по-добре, като разберат какви са техните еротични фантазии, фетиши и нужди. Разиграването на ролеви игри дори ще ви помогне да се справите с ежедневния стрес, като се откъснете от образа, който сте изградили за себе си и който сте длъжни да показвате навсякъде – у дома, в работата, сред приятели.

Разиграването на еротични сюжети, като прелюдия към секса, не само че не е извратено, но дори е много забавно. То помага на всеки партньор в двойката да се освободи от своите комплекси. Ако за една майка и домакиня, възпитана в строг патриархален дом е психологически невъзможно да достави удоволствие на своя съпруг по нестандартен начин, то за една палава полицайка или мажоретка това няма да бъде никакъв проблем.

Как да включите без сътресения секси костюмите в интимния си живот?


Много често проблем при употребата на еротични и секси костюми възниква, когато и двамата или само единия партньор не знае как да започне играта. Истината е, че ролевите игри започват спонтанно при много малко двойки – в повечето случаи до тях се стига постепенно. По този начин се избягва усещането за нещо изкуствено и гротескно, което в най-добрия случай ще предизвика бурен смях, а в най-лошия – дълбок срам и натрупване на още комплекси.

Ние съветваме, към еротичните костюми да се подхожда бавно, като преди разиграването на ролеви игри може да се експериментира с различно от обичайното секси бельо. Малко жени носят ежедневно наистина разкрепостено секси бельо, а това е важно, за да ги накара да опознаят и афишират своята сексуалност. Експериментите с нестандартно бельо, също така ще подскажат какво възбужда всеки един член на двойката, а това ще улесни избора на костюм на по-късен етап.

Защо е важно жената да поеме инициативата за разиграване на ролеви игри?


В повечето случаи мъжете са тези, които искат да реализират своя фантазия или фетиш, а жените са тези, които се чувстват наранени и обидени от това тяхно желание. Това кара много мъже да се откажат от идеята да включат своята половинка в забавленията и вместо това те предпочитат да потърсят услугите на секс работничка, която да реализира техните фантазии.

Когато жената е инициатор на забавлението мъжът обикновено прегръща идеята с удоволствие. Тъй като мъжете страдат от много по-малко комплекси и задръжки в сексуално отношение е много важно именно дамите да инициират този нов вид сексуално поведение. Когато жената поеме инициативата за разиграване на гореща сцена, тя дори не е длъжна да предупреждава или иска позволение от своя съпруг.

Никой мъж не би отказал авантюра със секси медицинска сестра, с полицайка или с палава секретарка, а един качествен секси костюм е способен да преобрази в такава дори най-скучната домакиня. Еротичните костюми са създадени за забавление по двойки, затова именно двойките трябва да ги възприемат не като нещо твърде дръзко, а като нещо необходимо на сексуалния им живот.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар