Какво е важно да знаете когато купувате анален разширител?

анален разширител

Защо изборът на анален разширител е решаващ?


Да предположим, че сте от хората, които обичат да експериментират в сексуално отношение и сте решили да си закупите анален разширител. Това означава да направите редица избори, защото асортиментът при този тип играчки в секс шоповете е огромен – говорим за физическите и онлайн магазините.

Изборът на хубав анален разширител е определящ за това, дали изобщо ще го използвате, а ние съветваме, след като така или иначе сте го купили, да го включвате в употреба, поне от време на време. Първата стъпка към правилен избор на анална отливка или But Plug, както още са известни тези артикули е да изберете модел според пола. Има мъжки и дамски разширители и това не е случайно. Мъжките са изработени така, че да се стимулира не само аналния канал, но и намиращата се в близост простата.

След като сте се насочили към моделите, отговарящи на вашия пол е важно да обмислите добре големината. Имайте предвид, че сфинктера е съставен от мускули, които трябва да се отпуснат постепенно. Внезапното разширяване е невъзможно, защото се предизвиква болка, която кара мускулите да се стягат още повече, а това е предпоставка за отказ от по-нататъшни опити.

Добре е да започнете със стандартен модел или такъв за начинаещи. Добрите секс шопове прилагат описание към всеки артикул, където са посочени размерите на модела в сантиметри, а доста често в текста е упоменато дали една отливка е подходяща за начинаещи или за по-напреднали в аналните приключения.

Нашият съвет е да започнете с But Plug със скосен връх, който се разширява към основата, като дори можете да изберете такъв с релефно разграничени сектори. Така ще можете да вкарвате постепенно отделните участъци и накрая цялата отливка, когато сте готови.

Материалът също е важен, затова наред с формата и големината се информирайте и от какво е изработен всеки разширител. Имайте предвид, че металните и стъклените модели се почистват много по-лесно, но те изискват да ги затоплите предварително, преди употреба. За по-напредналите, студенината на тези два материала е плюс, но при начинаещите тя може да причини свиване на сфинктера и болка.

Ако решите да си вземете анален разширител, изработен от силикон, трябва да знаете, че не можете да го използвате с лубрикант на силиконова основа. Правим това уточнение, защото при покупката на анална тапа, задължително трябва да помислите и за смазка, в случай, че нямате подходяща такава. Лубрикантите на водна основа са съвместими с всички секс играчки и се почистват много по-лесно, затова след избора на разширител, непременно посетете и секцията със секс козметика.

Правила при използване на анален разширител:


Първото правило е: Не бързайте! Никога не се насилвайте в опити да вкарате веднага цялото дилдо. Задължително използвайте лубрикант, без да го пестите и започнете да вкарвате бавно, като може да правите и леки въртеливи движения при проникване. Спирайте при поява на болка. Дайте си време да се отпуснете и чак тогава продължете. Не прекалявайте с времето, през което носите разширителя. Започнете с няколко минути и постепенно увеличавайте, докато свикнете с усещането.

Хигиената е най-важното нещо, което трябва да съблюдавате, когато използвате анален разширител. Винаги почиствайте много внимателно играчката след употреба, като използвате специален почистващ продукт за секс играчки или измиете внимателно с неутрален сапун.

Подсушавайте и съхранявайте аналната тапа, така че да не се замърсява и почиствайте отново преди всяка следваща употреба. Така ще избегнете опасни инфекции и възпаления, които вместо на седмото небе могат да ви отведат директно в спешното отделение. Подхождайте внимателно и отговорно – аналният секс не е забавление за аматьори.



Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар