Анален разширител - защо не бива да го отхвърляте с лека ръка

анални разширители

Какво е предназначението на аналния разширител?


Едва ли е нужно да обясняваме, след като самото име го подсказва, но всъщност, малко хора осъзнават, че са пропуснали много, когато прибързано са решили, че такова нещо не им е необходимо. Аналният секс е нещо, което огромен процент от сексуално активните хора практикуват. Всъщност, процентът на двойките, за които той е табу е изключително малък.

Аналният разширител такъв, какъвто го познаваме днес е разработен в отговор на нуждата от подобно приспособление. Трудно е да се определи дали функцията на така наречените But Plug-ове е да доставят удоволствие по време на употреба или да подготвят тялото за върховна наслада, впоследствие. Така или иначе, този секс артикул има за цел да отпусне сфинктера, с което не само да улесни проникването в аналния отвор, но да го направи напълно безболезнено.

Защо не бива да отхвърляте идеята за употреба на анален разширител?


Забележете, че не се обръщаме конкретно към един от двата пола. Всъщност това, което ще кажем, относно употребата на анален разширител е насочено както към жените, така и към мъжете, като правим уговорката, че под мъже не визираме единствено тези с хомосексуална ориентация.

Аналното отвърстие е вероятно единствената част от анатомията, която при стимулация създава абсолютно идентични усещания и при жените и при мъжете. Както мъжете, така и жените могат да изпитат върховно удоволствие при анално проникване или ужасна болка, която да ги травмира и накара завинаги да отхвърлят аналния секс, като начин да си доставят удоволствие.

Ролята на аналните отливки е да се избегне травмата. Много двойки смятат, че е достатъчно само да пожелаят да експериментират и удоволствието им е гарантирано. Редно е да поясним, че независимост от степента на възбуда, аналната пенетрация може да бъде изключително болезнена, когато мускулите на сфинктера са стегнати. И най-качественият лубрикант няма да направи усещането приятно, ако стените на сфинктера не са напълно отпуснати.

С помощта на подходящ анален разширител тялото се подготвя за аналния секс, така че всякакъв риск от неприятни изживявания да бъде сведен до минимум. Сексолозите препоръчват на начинаещите да закупят комплект But Plug-ове, като започнат от най-малкия модел и постепенно преминават към по-големите, докато аналният канал се разшири достатъчно, така че проникването да не предизвиква болка и дискомфорт.

Защо мъжете също трябва да опитат?


Болшинството хетеро сексуални мъже отхвърлят категорично идеята да експериментират с анален разширител, но множество изследвания показват, че стимулацията на простата през аналния отвор доставя огромно удоволствие на господата. Да не споменаваме, че редовният масаж в тази област предпазва от развитието на рак на простатата на по-късен етап.

Мъжете могат да изпитат много по-различно удоволствие при стимулация на аналния отвор по време на стандартен секс с партньорка. Много мъже, които са се осмелили да опитат, споделят, че стимулацията на аналното отвърстие по време на проникване прави ерекцията по-мощна, а оргазма – много по-интензивен.

Изключително важно е да не бързате да отхвърляте нещо, преди да сте го опитали, защото то може да обогати много сексуалния ви живот. Ролята на аналния разширител е да ви подготви физически и емоционално за аналния секс, така че да изпитате единствено удоволствие от него.

Не се срамувайте да експериментирате, с формата, големината и функцията на подобна секс играчка, когато поръчвате анален разширител. Разгледайте внимателно артикулите, предлагани в онлайн магазините, обмислете какво би ви доставило удоволствие и за какво все още не сте готови и поръчайте смело, като не забравяте да добавите в кошницата и качествен овлажнител за анална пенетрация.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар