Крем за ръце с Алое Вера – защо да изберем именно него?

Крем за ръце с Алое Вера

Каква е основната роля на крема за ръце?


Кожата на ръцете е най-сигурният белег, че не се грижим добре за своето тяло. Много голям брой мъже и жени пренебрегват ръцете си за сметка на други части от тялото, без да осъзнават, че ръцете им са винаги на показ и понякога говорят за много по-голяма от реалната възраст на човека.

Без качествен, овлажняващ крем за ръце рискуваме да оставим неприятно впечатление у околните и да предизвикаме дори дискомфорт при здрависване. Дори най-романтичното докосване може да се превърне в отблъскващ жест, ако кожата на ръцете ни е суха, загрубяла и напукана. Всеки един от тези признаци показва, че или изобщо не ползваме крем или този, който сме избрали не е ефективен, а това налага да потърсим качествен продукт.

Защо крем за ръце с Алое Вера?


Алое Вера е растението с вероятно най-много лечебни свойства. То вирее свободно предимно в тропическите райони, но днес се отглежда като култивиран вид в много страни по света, именно, заради високите му хранителни стойности. В гелообразния сок, извлечен от листата на растението се намират най-важните за здравето и красотата витамини, минерали, ензими и аминокиселини и то в изключително висока концентрация.

Екстрактът от Алое Вера се бори успешно с всички видове кожни възпаления, раздразнения и механични поражения. Богатата гама от лечебни съставки дава възможност на Алоето да възстановява бързо кожата при изгаряне, възпаление и дори порезни и охлузни рани. Всички тези полезни действия на Алое Вера се разгръщат напълно, когато екстракт от растението е основна съставка на качествен крем за ръце.

С такова мощно оръжие, каквото е Алоето кремът за ръце повишава своите хидратиращи и подхранващи свойства, като не само възстановява и изглажда сухата и напукана кожа, но защитава срещу последващи атмосферни и химични въздействия. Когато екстрактът от Алое Вера е с висока чистота е много по-лесно кожата да получи максималната влага и храна, за да бъде здрава и копринено нежна, тъй като натуралните компоненти са по-близки по състав до човешката кожа, което улеснява значително тяхното усвояване.

Как един крем с Алое Вера може да стане още по-ценен за кожата?


Кремът за ръце може да стане още по-ефективен в борбата със сухата и загрубяла кожа на ръцете, като се обогати с чисти растителни масла с високо съдържание на полезни за кожата витамини и минерали. Едно от най-мощните в хидратацията на сухата кожа масла е маслиновото олио, което всички познаваме като зехтин.

Зехтинът подобрява липидния баланс в клетките на кожата и подпомага преноса на вода до дълбоките слоеве. Това значително повишава действието на Алоето при дълбока хидратация и подхранване на стареещата и лющеша се кожа на ръцете. Някои проблеми на кожата на ръцете могат бързо да се коригират само с чисто маслиново масло, но тъй като не всеки има време да прекара няколко часа с омазнени ръце, то кремът със зехтин и Алое се явява чудесна алтернатива.

Крем за ръце с Алое Вера трябва да използваме по няколко пъти на ден, като задължително това трябва да става след всяка употреба на препарати и вода, преди излизане, особено в студено време и задължително вечер, непосредствено преди сън. Това ще ни гарантира млада, еластична и нежна на допир кожа и ръце, чието докосване всеки ще пожелае.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар