Керамична преса мини, формат за чанта

keramichna presa

Технически параметри и характеристики:


  • Плочи с керамично покритие;
  • Максимална температура 180°;
  • Широчина на плочата 1,3 см.

Допълнителни предимства:


  • Дължина на пресата 15см., което я прави супер удобна за носене в дамска чанта или при пътуване;
  • Възможност за избор на цвят: черен, червен, розов, леопардова шарка или зебра от падащото меню;

Гаранция: 6 месеца

Сигурно, като всяка съвременна жена и Вие искате да имате възможността да оформяте и стилизирате косата си така, както Ви харесва, не само когато сте у дома. Защо да се лишавате от удобството да имате винаги на разположение добър уред, с чиято помощ да изглеждате винаги перфектно? За щастие това вече не е необходимо.

Козметик лайн и MP Hair Италия Ви дават удобството да разполагате с възможност за разкрасяване, дори когато пътувате на почивка или в командировка.

Мини пресата за коса на италианската компания създава невероятно удобство и усещане за сигурност. Нейният компактен размер Ви дава възможност с лекота да я носите в дамската си чанта и да я използвате винаги, когато имате нужда.

Предимството на тази мини преса се състои главно в керамичното покритие на плочите, което, освен че предпазва косъма от прегряване и увреждане, осигурява равномерна температура по цялата повърхност на уреда, така че да не се налага да третирате повторно едни и същи кичури коса.

Мини пресата е с обща дължина 15см и широчина на плочите 1.3см. Това я прави подходяща за стилизиране на къса и средно дълга коса, която понякога е най-трудна за обработка. Тази компактна преса е предназначена за употреба в домашни условия, но това съвсем не Ви лишава от професионални резултати. С този специален и висококачествен уред за коса ще можете да работите лесно и приятно и за кратко време да се превърнете в професионалисти.

Допълнителният бонус, който ще получите, избирайки именно тази преса е възможността да изберете дори нейния цвят. Моделът се предлага в различни цветове и шарки, което Ви позволява да сложите своя индивидуален отпечатък, за да докажете за пореден път, че сте уникални и неповторими.

Пътувайте спокойно и със стил, без да се лишавате от нито едно удобство. Красотата е важна за съвременната жена и тя вече може да я постигне практически навсякъде.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар