Тенденции в дамските чанти за пролет 2016 година

Сигурни сме, че много от вас следят редовно тенденциите и може би сте в очакване да разберете какви ще са най-модните стилове на пролетния сезон през 2016 година. Днес решихме да ви издадем една част и ще обърнем внимание на дамските чанти, които ще се превърнат в част от ежедневието на модерната жена. Модните дизайнери този път наистина са решили да ни изненадат, тъй като ще има изключително интересни и забавни разнообразни форми. За сега обаче, всичко, което можем да направим, е да изчакаме да дойде пролетта и сами да се уверим.

И все пак ето кои ще бъдат едни от най-актуалните модели:

Ресни и пискюли
Виждали сме ги през цялата 2015 година, които се появиха също така и в дрехите и обувките. Те си остават актуални и през следващия сезон и ще продължаваме да ги виждаме върху чанти в най-различни забавни ярки цветове, с футуристичен дизайн, кожени и велурени с ресни и метални пискюли.

Малки пакети
Много полезни чанти, необходими основно при пътуване, които се носят около кръста. Изключително красиви, женствени и шикозни, изработени от различни материи, в различни цветове и декорации. Могат да допълнят всяка една ежедневна спортно-елегантна визия.

Чанта тип куфарче
Този модел ще бъде един от най-често срещаните през пролетта на 2016. Чантите са с твърда правоъгълна структура, изработени са от кожа, с къса дръжка, някои могат да имат декоративни елементи. Колкото е по-малка тази чанта, толкова по-добре изглежда тя.

Домашен любимец
Една от най-забавните модни тенденции ще бъдат чантите с форма на домашен любимец и други интересни животни като пчела, риба, панда и т. н. Дизайнерите се надяват, че много момичета ще започнат да носят тези животинки чанти, които са доста закачливи и ще придават много настроение през цялото време.

„Хранителна“ чанта
Наред с животинските, модните дизайнери се вдъхновили и от някои сладки изкушения и плодове. В тази връзка ще можем да видим модерни чанти под формата на ягода, череша, парче торта и много други забавни идеи.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар