Актуални дамски палта

модерни палта
Да си в крак с тенденциите винаги носи повече самочувствие и още повече настроение, когато отговарят собствения ни стил. Новите тенденции в палтата през зимния сезон ще ни разходят във времето от 70- те и определено ще ни донесат самочувствие и настроение, но и много топлина и комфорт.

Ще започнем с дължината и веднага ще ви кажем, че най-модерни са дългите до долу палта. Разбира се, остава си актуална и стандартната класическа дължина около коляното, тъй като тя е по-практична.

Най-интересното при модните палта този сезон е тяхната кройка, която е широка и права. Палтото трябва да е колкото се може по-свободно. Но ако избирате манто, тук моделът трябва да подчертава извивките на тялото ви.

Колкото до материите, няма да сбъркате, ако заложете на кожа и вълна. Освен за комфорта през студените месеци, модните дизайнери са се погрижили и за практичността и предпазване от мокрите дъждовни дни.

Актуалните цветове при дамските палта този сезон са изключително семпли.Но това не пречи да изберете нещо по-ярко за повече настроение като розово, жълто, зелено или червено. Остават си и класическите цветове - черно, сиво, мастилено зелено и кафяво.

Една от голямата изненада са принтовете. Предимно геометрични и животински, но тук таме и флорални. Друг акцент са вертикалните ивици и шотландското каре.

Ако се стремите към по-разчупен вид, изберете си модел палто с интересна декорация. Най-актуални са ресните и недовършените шевове.

Едни от най-модерните дамски палта са в милитъри стил. Външни джобове, копчета, пагони – всичко това ще ви помогне да изпъкнете като смела и сериозна личност. Палтата в този стил са строги, но изключително елегантни.

Какъвто и модел дамско палто да изберете, не подценявайте стила си. Най-важното да останем верни на собствения си стил и да не спираме да се стремим към усъвършенстване. Само така ще бъдем модерни по всяко време.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар