Какви дрехи да си приготвим за дълъг полет?

Какви дрехи да си приготвим за дълъг полет?
Ако ви предстои дълъг полет със самолет до дестинация на голямо разстояние като Канада, САЩ, Австралия или Южна Америка, от изключително голямо значение е да подберете облеклото си за полета. То трябва да бъде колкото е възможно по-удобно и комфортно.


Най-голямата грешка, която можете да допуснете по отношение на облеклото е да се качите на борда в елегантен костюм или ако сте жена - в тясна пола и обувки с високи токчета.


Важно е облеклото да позволява повече удобство и свобода, защото най-вероятно няма да можете да издържите без да поспите или без да си събуете обувките, така че подбирайте всичко оптимално добре.


Обувките…


Обувките са от огромно значение по време на полет по много причини. Всъщност именно краката са подложени на най-голямо натоварване по време на полет. При много хора те дори се подуват от постоянното стоене в една и съща позиция с часове.

Обувките трябва да позволяват възможността да се обувате и събувате когато ви се прииска и това да става лесно, без много излишна хореография и навеждания.

Важно е да бъдат стабилни за да можете да ставате често до тоалетната. Знаете, че полетът ще продължи доста дълго време, така че ходенето до тоалетната е една възможност да се раздвижите и да размърдате своето кръвообращение.


Облеклото…


Дрехите трябва да са от материя, която едновременно е проветрива и държи топло, защото на голяма височина пътниците често усещат хлад на борда на самолета.

Най-подходящи са материи от типа на памук. Повечето дънки и спортни панталони се правят от подобна материя, така че това е добър избор, за който няма да съжалявате.

Добре е да облечете нещо като тениска с анорак. Това ще ви позволи изключително голям комфорт по време на полета.

Освен това, ако ви стане топло можете да останете по тениска, а ако ви е студено да си облечете горницата.


Забравете суетата…

Едно от най-грешните неща, които да направите по време на полет е да изберете облекло, което е елегантно, но не е удобно. Самолетът не е мястото да привличате вниманието с дрехи и модни аксесоари. Помислете и за аксесоарите, които имате по себе си. Самолетът не е място за накити. Важно е да имате по себе си само това, което ще ви е необходимо.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар