Как да изтърпим по-лесно дълъг полет със самолет?

Как да изтърпим по-лесно дълъг полет със самолет?
Ако ви предстои да пътувате със самолет 10 или 17 часа, тогава сте изправени пред едно от най-скучните, досадни и отегчаващи преживявания в целия си живот. Ако вече сте го правили, тогава знаете за какво ви говоря. Ако ли не, то тогава можете да опитате нещо. Седнете пред телевизора и вижте колко време ще издържите без да ставате. Най-вероятно след 2 или 3 часа вече ще сте се схванали и ще имате нужда да се раздвижите.


Носете си интересно четиво...

За да минава времето на борда по-бързо, трябва да сте добре подготвени с неща, които да привлекат вниманието ви за дълго време. Това могат да са интересен роман, разговорник по чужд език, интересни списания и други подобни.


Рисувайте..

Бихте могли лесно да отбиете голяма част от времето ако си вземете нещо за рисуване, с което да се занимавате в продължение на часове. Това е доста ефективен начин за да отклоните вниманието си от полета за 2 - 3 часа. Рисуването едновременно успокоява и кара човек да си почива като същевременно не го оставя да бездейства.


Слушайте музика…

Запишете си 2 или 3 часа с любими песни. Така песен след песен ще се чувствате прекрасно и ще се наслаждавате на приятните мелодии. Когато песните се извъртят до край една не малка част от полета вече ще е минала.


Носете таблет...

Напоследък един от най-препоръчваните начини, с които човек да направи времето си на борда по-приятно и бързо отлитащо е таблетът. Тази джаджа е отлично решение, защото позволява активно да ангажирате вниманието си за много дълго време, а и батериите на най-новите модели могат да издържат наистина много време, така че можете да ги ползвате с часове без проблем. Добра идея е да запишете на таблета си разнообразни апликации, които да разглеждате по пътя. Това могат да са апликации за учене на езици, игри и много други. Да не забравяме и възможността да гледаме филми на таблета си. Тези устройства са идеални като големина, така че са едновременно много удобни за пренасяне на дълъг път и също така предлагат достатъчно голям дисплей за да не се налага да напрягате очите си.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар