Как да изберем цвета на булчинската рокля?

Как да изберем цвета на булчинската рокля?
По подразбиране, повечето момичета искат да се омъжат в бяла рокля. Това символизира чистотата, невинността и оптимизма на новото начало. Ако обаче не сте от жените, които отдават значение на суеверия и традиции, тогава бихте могли да експериментирате с различни цветове или нюанси.


Факт е, че ако изберете рокля в цвят различен от белия, вие можете да се превърнете в доста обсъждана тема на разговор. Може би мнозина ще ви се възхищават за дързостта, а според по-консервативните, това най-вероятно няма да е подходящо. При всички положения обаче, малко хора могат да останат безразлични.


Днес мнозина осъзнават едно много важно нещо и то е, че живеем в ерата на разнообразието. Колкото по-различен си, толкова по-добре биваш възприет. Това е и един доста добър повод за експеримент с цвета на булчинската рокля.


За пролетна сватба на открито…

Представете си една романтична пролетна картина, където небето е синьо и безоблачно, а овощни дървета са разцъфтели с цялата си несравнима прелест. Птичките пеят очарователно, тук там клонки се зеленеят, цветя се разлистват в най-прекрасни багри и вие се появявате в прекрасна рокля в светли, дори бледи нюанси, които преливат между бяло и розово, бяло и нежно синьо, бяло и светло зелено или бяло и лилаво. Цветовете на роклята ви ще се слеят удивително с цветчетата на овощните дръвчета.


За лятна сватба край морския бряг…

Няма нищо по-романтично от една пъстра и весела сватбена церемония край брега на морето. Именно лятото е сезонът, в който можете да проявите дързост в избора на цветове. Тук те могат да са доста по-силни като наситеност от пролетните. Можете да експериментирате с коралово розово, прасковено оранжево, турско синьо, алено червено или изумрудено зелено. Всичко това може да направи сватбата ви край брега незабравимо събитие. Най-вълнуващото е, че през лятото можете и да експериментирате най-много с дължината и кройката на роклята.


За есенна сватба…

За есенна сватба можете да вкарате известен драматизъм и контраст, съчетавайки рокля подобна на тези, за които споменахме през пролетта, но с контрастиращи аксесоари и декоративни елементи в тъмни цветове като тъмно синьо, тъмно лилаво, тъмно зелено, тъмно червено, тъмно оранжево или дори черно ако сте по-дръзка натура.


За зимна сватба…

През зимата е идеалното време, в което да заложите на тъмните тоалети, особено ако искате да изглеждате наистина шик и елегантни, но без да смущавате силно окото на наблюдаващите. Именно зимата позволява да изберете най-тъмните цветове и да ги комбинирате с по-тъмни нюанси на грима. Ако церемонията е в по-тъмно помещение, където светлината е по-приглушена и има много свещи, това може да създаде елегантен изглед с готическа нотка.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар