Хората, които оказват най-голямо влияние в живота на една жена

Хората, които оказват най-голямо влияние в живота на една жена
Съвсем естествено, хората, които имат най-голямо влияние върху живота на една жена, това са нейните родители. Има обаче и много други личности, които оформят нейния характер и индивидуалност. За съжаление, обикновено техния принос рядко се споменава, но той формира нейната личност такава, каквато е, с всички хубави и лоши страни.


1. Първата любов

Първата любов е нещо, което никога не се забравя. Тези първи трепети оставят дълбока следа в съзнанието и всяка жена тайно се надява отново да усети тази първа прекрасна тръпка. Това може и да се случи, а може би не, но в края на краищата споменът винаги ще е в нея. Не ни разбирайте погрешно - може би вече чувството отдавна не съществува, а може би човекът дори няма да ви познае ако се разминете на улицата, но споменът за преживяването остава несравним.


2. Най-добрият приятел или приятелка

Най-добрият приятел или приятелка е сред хората, които оказват най-голяма роля в живота на една жена и със сигурност това е човекът извън семейството, който е оказал най-голямо влияние в нейното формиране като личност за да бъде тя това, което е днес. Обикновено най-добрият приятел или приятелка е човекът, който е до вас в най-трудните моменти - проблеми с родителите, проблеми в училище, несподелена любов.


3. Любимият преподавател

Може да звучи наистина много странно и невярващо, но в живота на всяка жена има един преподавател или преподавателка, които са оказали много голямо влияние в нейното формиране като личност. Това може да е учителката в началното училище или преподавател от колежа, но със сигурност има един такъв. Интересно е, че повечето жени дори и не се замислят, че такъв човек съществува. А дали влиянието е положително или отрицателно? Това вече трудно може да се каже. Има преподаватели, които несъзнателно оставят следи в съзнанието на своите ученици заради нещо, което са казали или прост със своето отношение.


4. Любимата знаменитост

Това е типичната момичешка лудория, без която сякаш светът не може да съществува. Всяко момиче в процеса на своето израстване си формира образ, подражавайки на някой. Много често това е член на семейството или друг близък, но със сигурност присъства и образа на любимата звезда от Холивуд или пък любимия изпълнител. В някои случаи дори не е самият човек този, който е оставил своята следа, а ролята, в която е участвал, но е факт, че в живота на почти всяка жена това е важен момент, който е изиграл своето влияние.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар