Защо мъжете не харесват жени с големи нокти?

мъжете на харесват жени с големи нокти
Жените са влюбени в своя маникюр. Те с гордост демонстрират своите нокти пред приятелките си и сякаш за тях това е въпрос на престиж. Въпреки че жените много обръщат внимание на ноктите на своите приятелки, колежки и състудентки, мнението на мъжете по този въпрос доста се различава. Ето какво мислят повечето господа за огромните нокти:


Големите нокти изглеждат страшни…

Много мъже споделят, че огромният маникюр изглежда така, сякаш тяхната партньорка ще им направи нещо, с което да ги нарани при любовната игра. Според мъжете в огромния маникюр няма нищо секси, а дори обратното. Те споделят, че това изглежда хищно и твърде агресивно. Излишно е да казваме, че няма абсолютно нищо привлекателно в това една жена да изглежда страховита.


Големите нокти изглеждат твърде претенциозни…

Повечето мъже споделят мнението, че твърде големият маникюр не ги привлича поради една много проста причина. Той издава прекалена претенциозност, което автоматично показва, че жената не обича приключения, не обича да прекарва повече време сред природата, не обича спорта. Как можеш например да поиграеш волейбол с тези огромни нокти? Казано с други думи, големите нокти означават, че тяхната притежателка може да е доста скучна и да не умее да се забавлява така, както на тях би им било весело.


Големите нокти изискват прекалена грижа…

Попитайте някой мъж, но не гаджето си, а случаен приятел дали мъжете харесват големите нокти. Ако човекът е по-разговорлив и откровен, то най-вероятно ще ви каже, че огромните нокти издават това, че жената е твърде суетна и загрижена за външния си вид. Това всъщност отблъсква повечето мъже, напук на общоприетото мнение, че твърде суетните и разглезени момичета са харесвани повече.


Големите нокти са напълно безсмислени…

Мъжете са известни с това, че са изключително практични и разсъждават доста по-опростено от жените. Именно това ги прави доста точни, ясни и конкретни. В този ред на мисли, те намират огромният маникюр за нещо, което няма абсолютно никакво приложение. Малцина са представителите на силния пол, които биха казали, че големият маникюр е красив или секси и по-скоро те са изключение.


Големите нокти издават нарцистичност…

Огромните нокти изрисувани в ярки цветове доста често създават в представителите на силния пол усещане, че въпросната дама е доста нарцистична. А повярвайте - нищо не отблъсква мъжете повече от жена, която мисли само за себе си.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар