Ежедневният стил е най-харесван сред мъжете

Ежедневният стил е най-харесван сред мъжете
Наскоро проведено допитване сред представители на силния пол се опитало да открие кой тип жени мъжете харесват най-много. Целта на проучването била да се разбие стереотипът, че мъжете си падат единствено и най-вече по знойни хубавици с елегантни дрехи, лъскав грим и безупречна прическа.


Както и се очаквало предварително, допитването показало, че мъжете най-много харесват жени в ежедневен спортен или спортно елегантен стил. Най-интересното е, че представителите на силния пол дори масово заявили, че предпочитат съвсем спортно облечени жени вместо дами с официално или елегантно облекло.


Подобни твърдения от страна на мъжката половина не са нещо ново и подобни резултати са показва не едно или две допитвания сред мъжете през последните години. Според повечето от анкетираните мъже, представителките на нежния пол, които носят джинси, тениска и маратонки е много по-вероятно да са весели, забавни и вълнуващи. Освен това мъжете считат, че този тип момичета са по-малко превзети и повече обръщат внимание на истинските качества в мъжа до тях, което им дава допълнителни точки.


Обратно, твърде елегантните момичета, които обичат шикозните тоалети и високите токчета отблъсквали мъжете по различни причини. Някои твърдят, че официалното облекло подсказва, че момичето не обича дългите разходки, спорта и забавленията, а си пада единствено по разходки със скъпи коли, посещения на търговския център, скъпите ресторанти и пазаруване.


Мъжете доста често дори споделяли, че твърде елегантните момичета ги плашат и дори и да ги харесат, те не биха ги поканили на среща, защото едно такова момиче може би не би се съгласило да излезе с мъж със средни финансови възможности.


Разбира се, всичко това са просто внушения и впечатления, които стилът на облеклото създава. Така например, една жена в дънки и маратонки може да е много по-скъпо облечена от едно елегантно момиче в стилна черна рокля и високи токчета, а реакцията на мъжете е първосигнална.


Във всичко това обаче има и голяма доза успокоение. Всъщност, прочитайки това много дами най-вероятно ще въздъхнат с облекчение, защото това е поредното доказателство, че представителите на силния пол всъщност търсят в една жена много повече от това тя да изглежда добре и всъщност наистина има много други качества, които играят много по-важна роля и определят техния избор.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар