Как да стимулираме цъфтежа?

стимулатор на растежа
За по-добра реколта

За всички селски стопани, които искат да получат по-добра реколта на обработваните от тях земи, стимулатор на растежа Grow Market Hi Powder се счита за един от най-добрите възможни продукти. Той може да бъде изключително ефективен, но с уговорката, че тези, които го използват, трябва много стриктно и старателно да спазват инструкциите на опаковката и в никакъв случай да не действат на своя глава.

Как действа Grow Market Hi Powder?


Grow Market Hi Powder е изключително полезен за растенията. Използван в правилните съотношения и количества, той чувствително подобрява качествата на почвата и стимулира растенията към по-ранен и буен цъфтеж в резултат на своите съставки. Това, съвсем естествено, води до видимо повече цветове, а след това и до по-обилна реколта с чувствително по-високо качество.

Какво точно представлява Grow Market Hi Powder?


Най-точно казано, Grow Market Hi Powder е мощен стимулатор за здрави и силни цветове на вашите растения. Той се прилага като добавка към основния хранителен разтвор на растенията. И се използва чрез наливане на получения разтвор в почвата според указанията на опаковката.

Еднократно ли се използва Grow Market Hi Powder?


Не, Grow Market Hi Powder не се използва еднократно, а на редовна база през последните 3 седмици от развитието на плодовете или зеленчуците преди обиране на реколтата.

Grow Market Hi Powder е ценен помощник…


Grow Market Hi Powder е много ценен помощник на всеки, който иска да получи добри резултати от работата в градината си. Този продукт може да ви бъде полезен и при неблагоприятни климатични условия, които забавят развитието и цъфтежа на растението. Разбира се, нищо не може да замени силата на природата, но за сметка на това, този продукт може да накара вашите растения да използват по един по-пълноценен начин това, което природата предлага.

А може ли Grow Market Hi Powder да се използва за производство в по-големи размери?


Grow Market Hi Powder може да се използва както за нуждите на съвсем дребни производители, които искат да отглеждат плодове и зеленчуци в малката си градинка за собствени нужди, така и от хора, които отглеждат своята реколта с цел да я предложат на пазара.

Има ли значение в кой момент от развитието на растенията се използва Grow Market Hi Powder?


Определено това има значение, защото трябва да се използва момента на най-интензивно развитие на растенията. Това обикновено е около 3 седмици преди да дойде момент за събиране на реколтата и гарантира обилни и сочни плодове. Ако започнете да подхранвате растенията по-късна, например около 2 седмици преди събирането на реколтата, трябва да знаете, че можете да прилагате малко по-голямо количество от Grow Market Hi Powder.

В какво количество трябва да използваме Grow Market Hi Powder за нуждите на нашата градина?


Grow Market Hi Powder трябва да се използва много внимателно и с мярка. Така например една малка опаковка от продукта възлиза на около 260 грама. Въпросното количество се разтваря в около 400 литра вода и се подава по този начин на растенията по този начин за стимулиране през горе указания период. Ако изберете опцията да подхраните растенията през последните не три, а две седмици, тогава можете да разтворите една опаковка в не 400 литра, а вместо това в 200 литра вода.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар