Професионални съвети за изискан и елегантен стил

моден стил
Днес решихме да ви запознаем с някои от основните правила, които учат професионалните модели, когато се подготвят за модния свят. Не е задължително и вие да сте модел, за да владеете тези трикове и да се възползвате от тях в обществения живот. И така, започваме:

Първо правило: как да се качвате и слизате по стълбище?
Главата трябва да бъде винаги изправена, а погледът да е насочен напред. Ако има парапет, добре е да се придържате за него, но само с палеца и средния пръст. Ако го държите с цяла ръка, движението ви няма да бъде грациозно.

Второ правило: как се слиза и качва в кола?
С това може би вече сте запознати покрай звездите, които сте гледали на малкия екран. Но все пак нека уточним. Независимо дали се качвате или слизате, трябва много да внимавате, особено ако сте облечена в къса рокля или пола. Когато се качвате, гледайки към отворената врата първо седнете, след което се завъртете и качете и прибрани краката. Слизането е в обратна посока: приберете краката, повдигнете ги и ги изнесете, като не забравяйте лицето ви да бъде към вратата, след което станете.

Трето правило: каква е грациозната походка?
Следвайте права линия и поставяйте свободно единия крак пред другия. Много е важно да бъдете изправени. Ако обичате да носите високи обувки, научете се да ходите по този начин.

Четвърто правило: как да се държите на маса?
Не дръжте лактите върху масата; не говорете с пълна уста. Ако имате нужда от прибори, които не са близо до вас, помолете някой да ви ги подаде, за да не се пресягате пред останалите на масата.

Пето правило: винаги бъдете мили!
Когато дадете на своя приятелка тоалет на заем, със сигурност очаквате тя да ви го върне в перфектно състояние. За да не разочаровате никога приятелките си, за да ви имат винаги доверие и да знаят, че може да се разчита на вас, никога не им връщайте каквито и да било дрехи, ако ще да са най-обикновени дънки, омазани с петна. Ако трябва ги дайте на химическо чистене, но винаги връщайте вещите в идеално състояние. Разбира се, ако си разменяте дрехи или обувки.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар