Сайтовете за запознанства - как да ги използваме правилно?

Сайтовете за запознанства
Почти на всеки някога се е налагало да си направи профил в един или друг сайт за запознанства. Всеки зрял човек в наши дни може да изпадне в подобно положение, защото живеем в ерата на интернета. Ето как да процедирате правилно:


Как да изберем подходящ сайт, в който да се регистрираме?

Преди да си направите регистрация е препоръчително да направите едно доста задълбочено проучване на сайтовете за запознанство. Винаги се препоръчва да се спрете на сайт, който има по-дълга история и добра репутация, а също така и по-голям брой кандидати. Дали ще е безплатен или не, това решавате вие. При всички случаи има доста голямо разнообразие от платени, но също така и от безплатни сайтове.


Вашият нов профил…

Създавайки профил в сайт за запознанство е нещо, върху което трябва да помислите. Не изпадайте в излишни подробности и не заливайте хората с информация. В същото време бъдете честни, открити и коректни и не заблуждавайте останалите, защото никой не иска да бъде подвеждан от другите хора. Използвайте снимка, която е правена скоро и ви представя по-положителен, но реалистичен начин. Ако подведете своя евентуален партньор за това какъв характер имате и как изглеждате, вие започвате да строите своята връзка върху слаби основи, които няма да издържат.


Когато си изберете човек…

Когато ви хареса някой профил и решите да се свържете с човека, най-добре прегледайте отново всичко, което пише, защото така ще сте сигурни, че знаете как да завържете смислен разговор. Добре е да не избирате само по външен вид, а също и по общи интереси и други сходства.


На бързайте прекалено…

Бъдете внимателни, задавайте въпроси които ви интересуват наистина, дръжте се внимателно и проявявайте разбиране (това трябва да правите и в реалния живот, а не само в чата). Колкото повече разбиране проявявате, толкова повече неща ще е в състояние да ви каже човека, с който сте се запознали. Не се опитвайте да изградите връзката за един ден. Онлайн връзките се градят бавно докато хората взаимно се опознават и изграждат доверие. Освен това, ако не се запознаете с никой още на първия ден не се отчайвайте - може да са ви нужни месеци за да попаднете на подходящ партньор.


Оставете се на интуицията си…

Вашата интуиция най-точно ще разбере дали някой човек е подходящ или не. Ще почувствате това докато разговаряте, пишете и разменяте съобщения и снимки. Постепенно ще ви се изясни цялата картина и ще знаете как да постъпите.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар