Как да флиртуваме успешно?

Как да флиртуваме успешно?
Поканата за парти или друго събитие, на което ще присъстват много хора, често се разглежда от представителите и на двата пола като възможност да пофлиртуват с някой интересен човек, а защо не и да си намерят нов партньор, в случай, че са сами. Правилното поведение е от много голямо значение ако искаме да бъдем успешни в отношението си с противоположния пол. Ето и три от най-често допусканите грешки.


Флиртуване с повече от една жена…

Ако сте на парти или на събиране, където има повее жени, можете да допуснете някои често срещани грешки. Така например някои мъже започват да флиртуват с една жена, а ако тя по някаква причина не им откликне (може да не е в настроение, да е обвързана с друг мъж ли просто да не ги харесва), те автоматично насочват вниманието си към втората по ред на харесване. Това е ужасно поведение, което не само е много неуважително и невъзпитано, а и изключително неуспешно. Никоя жена няма да си позволи да бъде втора в списъка, дори и да ви харесва много. Ето защо ако харесвате някоя жена съсредоточете старанието си върху нея, а с останалите поддържайте приятелски разговор и ведро отношение. Ако момичето, което харесвате не ви отвърне със същото, тогава най-добре оставете опитите да си намерите половинка за някой друг път.


Засипване с безсмислени комплименти…

Някои мъже си мислят, че за да спечелят сърцето на някоя жена трябва просто да я засипят с комплименти. Това обаче е напълно погрешно. Всяка жена може безпогрешно да отсее откровения и смислен комплимент от помията, която се изсипва просто за да я накара “да лапне въдицата”. Ако искате да впечатлите истински някоя жена, открийте най-хубавото в нея и просто го споменете в подходящия момент. Ако няма такъв, то по-добре да си замълчите, отколкото да ръсите безсмислени комплименти в неподходящия момент.


Навлизане в личното пространство…

Важно е да почувствате къде е личното пространство на една жена и да не навлизате умишлено в него. Това би създало неприятно усещане в почти всеки човек. Опитайте се да го доловите - то се усеща като енергия и е трудно да не бъде забелязано. Още по-голямо внимание трябва да обърнете на докосването. Позволено е единствено да направите приятелски жест с поставяне на ръка върху рамото, но нищо повече. Важно е да сте уважителни и да зачитате неприкосновеността на другите хора. Слагане на ръка върху ръката на някоя жена е недопустимо и в повечето пъти ще получите точно обратния ефект на това, което очаквате и вместо разтопяване на ледовете, атмосферата рязко ще охладнее.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар