Как да запазим спокойствие преди първа среща?

спокойствие преди първа среща
Притеснението е нещо съвсем естествено. Когато е в умерени количества, то може да бъде много здравословно. Ако обаче се тревожим твърде много за нещо, притеснението спира да бъде ползотворно и всъщност се превръща в проблем, който се опитваме да преодолеем. Една от най-често срещаните ситуации, в които на практика почти всеки изпитва сериозни притеснения е преди първата среща с нов партньор. Ето как да постъпим за да добием увереност:


1. Облеклото

Много е важно преди първа среща да изберете дрехи, които ви карат да се чувствате добре и ви повдигат самочувствието. Това ще намали безпокойството с една идея.

2. Собствените качества

Помислете върху собствените си качества и си повтаряйте едно или две от тях, които считате за най-силни. Опитайте се да не ги забравяйте и знайте, че вашият нов партньор има късмет да се срещне с човек като вас.

3. Мислете за хубави неща

Негативните мисли създават други негативни мисли и резултатът е негативно усещане. Нека нарушим този кръг и се концентрираме върху нещо позитивно. Това несъмнено ще доведе до приятни усещания в тялото ви.

4. Настройте се на вълна любов

Не приемайте партньора си като човек, който ще ви критикува и осъжда за това, което сте. Приемете го по-скоро за човек, който може да сподели живота си с вас. След като ви е поканил или е приел вашата покана за среща, това означава, че той вижда този потенциал у вас и ви харесва.

5. Движение

Това може да ви помогне на момента, но е важно и в дългосрочен план. Ходенето ще накара мозъка да изпусне повече ендорфини и това ще създаде усещане за щастие. От своя страна щастието ще елиминира всяка тревога от бъдещата среща.

6. Утвърждение

Помислете си за случаи, в които сте били много притеснени и разтревожени, а нещата са се стекли добре.

7. Увереност

Знаете ли, че ако пристигнете с увереност и самочувствие вашият партньор по-скоро ще е този, който ще се притесни. Освен това, шансът да си падне по-вас ще е дори още по-голям.

8. Провокирайте себе си

Това трябва да правите на ежедневна база. Заговорете непознат във фитнеса или в магазина. Правете това ежедневно. Така ще свикнете да излизате от зоната на комфорт и това няма да ви кара да се чувствате зле.

9. Помислете за какво да говорите

Добре е преди среща да имате план за няколко възможни теми. Често се случва така, че вашият партньор да не може да заговори на някоя тема, така че имайте резервни планове. Веднъж заприказвали се, няма да усетите как напрежението ще се стопи.

10. Приемете го като двоен шанс

Важно е да осъзнаете, че пътят до правилния човек в живота е изпълнен с грешни хора и избори. Най-вероятно ще имате доста несполучливи срещи преди да попаднете на точния човек. Това една среща да се провали е напълно в реда на нещата.
Сподели в Google Plus
    Google коментари
    Facebook коментари

0 comments:

Публикуване на коментар